Tapahtumat


Speed networking: Verkostoitumistilaisuus yliopisto-opiskelijoille ja työelämän edustajille

Ajankohta: 29.10.2019 16:30-18:30
Paikka: Satakunnan Kansa
Osoite: Pohjoisranta 11 E

Tervetuloa osallistumaan yliopisto-opiskelijoille ja -koulutetuille sekä työelämän edustajille suunnattuun verkostoitumistilaisuuteen!

Tapahtuman kohderyhmä: Satakuntalaisyritykset ja -yhteisöt, Porin yliopistokeskuksen opiskelijat, työttömät akateemiset työnhakijat

Satakunnassa opiskelevilla ja uutta suuntaa etsivillä akateemisilla asiantuntijoilla on usein käytännön työkokemusta ja tiiviitä yhteyksiä työelämään. Speed networking on nopeatempoinen ja ohjattu matalan kynnyksen verkostoitumistapahtuma, joka luo alustan opintojen aikaiselle työelämäyhteistyölle tuomalla yhteen satakuntalaiset työelämän edustajat ja yliopisto-opiskelijat.

Tilaisuus tarjoaa tiiviin tietopaketin yliopisto-opiskelijoiden ja työelämän välisistä yhteistyöväylistä ja mahdollistaa niiden siirtymän käytännön tasolle. Tavoitteena on tuottaa kohtaamisia, jotka johtavat toteutuvaan yhteistyöhön. Ohjattu verkostoitumiskonsepti takaa sen, että pääset suoraan asiaan ja tapaat lukuisia uusia kasvoja myönteisessä ja kannustavassa ilmapiirissä.

Sekä työnantaja- että opiskelijaosallistujana kerrytät myös etumatkaa tammikuun Satarekry-messuille, joka Porin suurimpana rekrytointitapahtumana täyttää Puuvillan kauppakeskuksen ja Porin yliopistokeskuksen työnhakuun, työllistymiseen ja tulevaisuuden työelämään liittyvillä sisällöillä.

Tutustu myös Facebook-tapahtumaan.

Ilmoittautuminen 18.10. mennessä!
Huom! Valitse ilmoittautumislomakkeella, osallistutko tilaisuuteen opiskelijana, työelämän edustajana vai mahdollisesti molemmissa rooleissa.

Tilaisuuden järjestävät Porin Nuorkauppakamari ry ja Tampereen yliopiston Porin yksikön (yhteiskuntatieteet) ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi (ESR) –hanke.

Porin Nuorkauppakamari ry on johtamis-, koulutus- ja kehittymisjärjestö, jonka tavoitteena on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsenten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. ASTe-hankkeessa parannetaan Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja edistetään työelämäyhteyksiä opintojen aikana.

Yhteystiedot:

ASTe-hanke:
Vilma Wiro, projektikoordinaattori
vilma.wiro(at)tuni.fi / 050 318 2140

Porin Nuorkauppakamari ry:
Maria Vanhatalo
maria.vanhatalo(at)jci.fi / 040 414 4040Ilmoittaudu