Ajankohtaista tilojen käytöstä ja palveluista (päivitetty 8.9.2020)

Porin yliopistokeskuksen aukiolot ja kulkuoikeudet syksyllä 2020

Henkilökunta ja opiskelijat voivat käyttää tiloja sähköavaimella. Tiloista on poistuttava viimeistään klo 21.00. Kaikissa tiloissa noudatetaan edelleen turvallisuusohjeita (2 m turvaväli, kokoontumisrajoitukset, hygieniaohjeistus).


Lisätietoa tilojen käytöstä (esim. ainejärjestötilojen käyttö, opiskelijoiden pääsy tiloihin ilman sähköavainta tai ulkopuolisten vierailut) voi tiedustella Palvelukeskuksesta:
palvelukeskus@ucpori.fi
p. 044 790 0079 (arkisin klo 8-16)


Yliopistokeskuksen kirjaston palvelut

Kirjasto avautuu uusituissa tiloissa henkilöstölle ja opiskelijoille 8.9 alkaen. Tiloja voi käyttää sähköavaimella turvavälit ja hygieniaohjeistuksen huomioiden. Kirjojen saatavuudessa on kuitenkin yhä puutteita. Yleiskokoelmien hyllytys on kesken, mutta kirjoja voi pyytää asiakaspalvelusta tai varata hyllyssä olevan kirjan (vain utuvolter). Mikäli tulet lainaamaan pidemmän matkan takaa, kannattaa teoksen todellinen saatavuus varmistaa ensin ottamalla yhteys sähköpostitse kirjastoon kirjasto-pori@tuni.fi.

Asiakaspalvelu toimii normaaleina palveluaikoina ma-ti ja to 10-16, ke 10-17.30 ja pe 10-15.

Arkistokokoelma ei toistaiseksi ole käytössä.

Huomioithan, että muilta kampuksilta tehtyjen lainojen eräpäivät eivät vastaa Porin eräpäiviä ja lainat tulee palauttaa kunkin yliopiston ja kampuksen käytäntöjen ja eräpäivien mukaisesti. Porin yliopistokeskuksen kirjasto vastaanottaa vain oman kokoelman kirjoja ja täältä tehtyjä kaukolainoja.

EXAM-tenttitilan käyttö

Porin yliopistokeskuksen EXAM-tenttitila on käytössä arkisin ja lauantaisin klo 8-20. Ilman sähköavainta tenttitilan käyttö onnistuu arkisin klo 8-16 ottamalla yhteyttä Palvelukeskukseen.

HUOM! Pese kädet ennen tentiin menoa ja pyyhi desinfioivalla liinalla näppäimistö, hiiri ja kosketuspinnat. Tiloissa huolehditaan turvaetäisyyksistä. Sairaana ei saa mennä tenttimään.


Opintopalvelut

  • TSE Pori opintotoimisto Palvelemme etänä (puhelin, sähköposti, etäneuvottelut). Fyysinen toimisto pysyy tämän hetkisen tiedon mukaan suljettuna vielä 1. periodin ajan, ja toimimme ajanvarausperiaatteella (esim. todistusten noutamiset sovittuina ajankohtina). Muutokset näihin tietoihin ovat kuitenkin mahdollisia ja seuraamme yliopiston ohjeistuksia.
  • TAU Tekniikan opintopalvelut Palvelee sähköpostitse ja puhelimitse.
  • KTMT opintotoimisto palvelee sähköpostitse ja puhelimitse.
  • TAU yhteiskuntatieteiden opintopalvelut palvelee sähköpostitse ja puhelimitse.


Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry

Lukuvuositarrojen jako alkaa maanantaina 3.8.2020. Tarrat haetaan Pointer ry:n toimistosta pääaulassa (I krs) ma-to klo 10-13, pe klo 10-12.


Ravintola Sofia
Ravintola Sofia on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 14.30, lauantaisin klo 10.00 - 14.00.


Emoyliopistojen tiedotteet koronavirustilanteesta

Tampereen yliopisto >>

Turun yliopisto >>