Ajankohtaista tilojen käytöstä ja palveluista (päivitetty 22.12.2021)

Porin yliopistokeskuksen tiloissa noudetaan edelleen riittäviä turvavälejä. Käytäthän maskia yliopistokeskuksen tiloissa!

Porin yliopistokeskuksen ulko-ovet ovat avoinna arkisin klo 8-16.

Yliopistokeskuksen henkilökunta ja opiskelijat voivat edelleen aukioloaikojen ulkopuolella käyttää tiloja omalla sähköavaimellaan.

Ulkopuoliset käyttäjät voivat tulla yliopistokeskukseen, mutta tiloja ei vuokrata talon ulkopuoliseen käyttöön.

Katso lisätietoja alta.


Porin yliopistokeskuksen ovien aukiolot ja kulkuoikeudet

  • Porin yliopistokeskuksen ulko-ovet ovat avoinna arkisin klo 8-16.
  • Yliopistokeskuksen henkilökunta ja opiskelijat voivat näiden aikojen ulkopuolella käyttää tiloja omalla sähköavaimellaan.
  • Kaikista tiloista on poistuttava viimeistään klo 21.00.
  • Kaikissa tiloissa noudatetaan edelleen turvallisuusohjeita (riittävä turvaväli, kokoontumisrajoitukset, hygieniaohjeistus).

Lisätietoa tilojen käytöstä (esim. ainejärjestötilojen käyttö, opiskelijoiden pääsy tiloihin ilman sähköavainta tai ulkopuolisten vierailut) voi tiedustella palvelukeskuksesta:
palvelukeskus@ucpori.fi
p. 044 790 0079 (arkisin klo 8-16)

HUOM! Ulkomailta saapuvan työntekijän tai opiskelijan tulee toimia valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti.

Yliopistokeskuksen kirjaston palvelut

Yliopistokeskuksen kirjasto on avoinna kaikille käyttäjille normaalien aukioloaikojen puitteissa. Tarkasta kirjaston palveluajat ja ajankohtaiset uutiset: ucpori.fi/kirjasto

Opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston tiloja henkilökohtaisella sähköavaimella turvavälit ja hygieniaohjeistuksen huomioiden.

Huom!

Huomioithan, että muilta kampuksilta tehtyjen lainojen eräpäivät eivät vastaa Porin eräpäiviä ja lainat tulee palauttaa kunkin yliopiston ja kampuksen käytäntöjen ja eräpäivien mukaisesti. Porin yliopistokeskuksen kirjasto vastaanottaa vain oman kokoelman kirjoja ja täältä tehtyjä kaukolainoja.

EXAM-tenttitilan käyttö

Porin yliopistokeskuksen EXAM-tenttitila on käytössä arkisin ja lauantaisin klo 8-20. Laina-avaimia tenttitilaan ei tällä hetkellä luovuteta. Ilman sähköavainta tenttitilan käyttö onnistuu ainoastaan arkisin klo 8-16 alkavissa tenteissä. Tällöin on otettava ennen tenttiä yhteys palvelukeskukseen.

HUOM! Pese kädet ennen tenttiin menoa ja pyyhi desinfioivalla liinalla näppäimistö, hiiri ja kosketuspinnat. Tiloissa huolehditaan turvaetäisyyksistä. Sairaana ei saa mennä tenttimään.

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer

Pointerin toimisto on avoinna:

ma-to klo 10-13
pe klo 10-12

Asioidessasi Pointerin toimistossa muista huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja käyttää kasvomaskia. Maskeja ja käsidesiä on saatavilla toimiston edessä.

Ravintola Sofia

Ravintola Sofia palvelee ma ja pe klo 9-14.30, ti-to 9-17.

Lounas on tarjolla klo 11 - 13.30.
FastFood on palannut valikoimaan ja on tarjolla ti, ke ja to klo 14-16.30.


Henkilökunta ja opiskelijat noudattavat oman yliopistonsa ohjeistuksia myös Porissa (esim. maskisuositus).

Emoyliopistojen tiedotteet koronavirustilanteesta

Tampereen yliopisto >>

Turun yliopisto >>Lisätietoja:

johtaja Tarmo Lipping
Porin yliopistokeskus