Ajankohtaista tilojen käytöstä ja palveluista (päivitetty 31.7.2020)


Porin yliopistokeskuksen aukiolot ja kulkuoikeudet elokuussa 2020

Tartuntariskin minimoimiseksi Porin yliopistokeskuksen ulko-ovet säilyvät ulkopuolisilta suljettuina toistaiseksi. Henkilökunta pääsee yliopistokeskuksen tiloihin sähköavaimella. Kaikissa tiloissa noudatetaan edelleen turvallisuusohjeita (2 m turvaväli, kokoontumisrajoitukset, hygieniaohjeistus).

Opiskelijoiden kulkuoikeudet avataan 3.8. alkaen siten, että opiskelijat pääsevät kulkemaan Porin yliopistokeskuksen I kerroksen tiloissa remontin aiheuttamat rajoituksen huomioiden. Remontin takia tarpeetonta kulkemista on vältettävä. Tiloista on poistuttava viimeistään klo 21.00.

Lisätietoa tilojen käytöstä (esim. ainejärjestötilojen käyttö, opiskelijoiden pääsy tiloihin ilman sähköavainta tai ulkopuolisten vierailut) voi tiedustella Palvelukeskuksesta:
palvelukeskus@ucpori.fi
p. 044 790 0079 (arkisin klo 8-16)


EXAM-tenttitilan käyttö

Porin yliopistokeskuksen EXAM-tenttitilan käytössä on tällä hetkellä katko remontin takia. Tenttitila aukeaa uudessa paikassa kirjaston vieressä viimeistään 17.8, jolloin tenttitila on käytössä arkisin ja lauantaisin klo 8-20. Ilman sähköavainta tenttitilan käyttö onnistuu arkisin klo 8-16 ottamalla yhteyttä Palvelukeskukseen.
HUOM! Mikäli EXAM-tila valmistuu etuajassa, tila otetaan heti käyttöön ja siitä tiedotetaan verkkosivuilla!


Yliopistokeskuksen kirjaston palvelut

Porin yliopistokeskuksen kirjastosta lainattujen kirjojen eräpäivät on siirretty remontin vuoksi 1.9.2020 asti. Kirjoja voi kuitenkin palauttaa väliaikaisessa lainatilassa olevaan palautuslaatikkoon. Palautuslaatikko on käytettävissä joka arkipäivä 8-16.

Huomioithan, että muilta kampuksilta tehtyjen lainojen eräpäivät eivät vastaa Porin eräpäiviä ja lainat tulee palauttaa kunkin yliopiston ja kampuksen käytäntöjen ja eräpäivien mukaisesti. Porin yliopistokeskuksen kirjasto vastaanottaa vain oman kokoelman kirjoja ja täältä tehtyjä kaukolainoja.

Yliopistokeskuksen opiskelijat voivat lähettää kurssikirjoista lainapyyntöjä osoitteeseen kirjasto-pori(at)tuni.fi. Pyynnöt tulee lähettää oman korkeakoulun tarjoamasta sähköpostiosoitteesta. Viestiin laitetaan oma nimi, kirjan nimi ja painos, mikäli sillä on merkitystä.

Kulku väliaikaiseen lainatilaan tapahtuu sähköisellä kulkuavaimella ja henkilökohtaisella ovikoodilla arkisin klo 8-16 (ks. kuva). Kun lainat ovat noudettavissa, kirjastosihteeri lähettää sähköpostilla vahvistuksen ja kulkuohjeen tilaan. Lainoja tehdään ainoastaan Porin yliopistokeskuksen kurssikirjakokoelmista. Yleiskokoelmista ei pystytä lainaamaan kesän 2020 aikana, eikä kaukopalvelua toistaiseksi ole.

Suunnitelmien mukaan kirjasto avautuu uusituissa tiloissa taas normaalisti henkilöstölle ja opiskelijoille 8.9 alkaen.

Ravintola Sofia
Ravintola Sofia on avoinna maanantaista 17.8.2020 alkaen ma - pe 10.30 - 14.30 lounaan ajan.


YTHS Pori
Porin YTHS:n toimipiste on suljettu 8.6. – 17.8.2020.
Valtakunnalliset YTHS:n kesäajan aukiolotiedot löydät YTHS:n verkkosivuilta.


Opintotoimistot:

  • TSE Pori opintotoimisto on suljettu 1. – 31.7.2020. Palvelemme elokuusta alkaen jälleen etänä (puhelin, sähköposti, etäneuvottelut). Fyysinen toimisto pysyy tämän hetkisen tiedon mukaan suljettuna vielä 1. periodin ajan, ja toimimme ajanvarausperiaatteella (esim. todistusten noutamiset sovittuina ajankohtina). Muutokset näihin tietoihin ovat kuitenkin mahdollisia ja seuraamme yliopiston ja kauppakorkean ohjeistuksia.
  • TAU Tekniikan opintotoimisto on suljettu 29.6. – 31.7.2020. Palvelujen järjestämisestä elokuussa ja syyslukukaudella saa tietoa sähköpostitse ja puhelimitse.
  • KTMT opintotoimisto on suljettu 6. - 31.7.2020. Palvelujen järjestämisestä elokuussa ja syyslukukaudella saa tietoa sähköpostitse ja puhelimitse.
  • Tau yhteiskuntatieteiden Porin yksikön opintohallinto on suljettu 22.-28.6. ja 13.7.-31.7.2020. Palvelujen järjestämisestä elokuussa ja syyslukukaudella saa tietoa sähköpostitse ja puhelimitse.


Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry

Pointer ry:n toiminnanjohtaja on lomalla 1.-31.7.2020. Lukuvuositarrojen jako alkaa maanantaina 3.8.2020. Tarrat jaetaan elokuun ajan pääaulassa (I krs) ma-to klo 10-13, pe klo 10-12.