Pysäköinti

Puuvillan kaupunkikorttelissa on yhteensä n. 2 000 pysäköintipaikkaa.Pysäköintitalossa on n. 1 450 pysäköintipaikkaa kolmella tasolla, joista kaksi tasoa (P1 ja P2) on katettuja. Piha-alueella (P5 ja P6) on n. 550 pysäköintipaikkaa.

Pysäköinti Puuvillan kaupunkikorttelissa

Pysäköintitalo:
P1 (4h) kellaripysäköintiin sisään- ja ulosajo tapahtuu Siltapuistokadulta.
Avoinna: ma – pe klo 7:45 – 21:00, la klo 7:45 – 21:00, su klo 11:45 – 21:00

P2 (4h) pysäköintitasoille sisään- ja ulosajo tapahtuu Kehräämönkadulta.
Avoinna: ma – pe klo 7:45 – 21:00, la klo 7:45 – 21:00, su klo 11:45 – 21:00

P3 (pysäköintiluvalla 24/7) pysäköintitasoille sisään- ja ulosajo tapahtuu Kehräämönkadulta.
Työpaikkapysäköinnin alueelta (P3) käynti Kauppakeskuksen Galleriakäytävälle, josta läpikulku korttelin alueelle.
ma – pe (nosto-ovi avataan klo 7:00)

Pysäköintitalosta löydät Porin yliopistokeskukselle parhaiten, kun suunnistat kohti Halosta (aivan kauppakeskuksen toisessa päässä) ja ohitettuasi sen, menet kauppakeskuksen ulko-ovista ulos Kutomonaukiolle. Tämän jälkeen kävele vastapäätä olevaa ravintola Sofian kylttiä kohti. Mene ovesta ja jatka suoraa käytävää pitkin seuraten opasteita pääaulan infoon.

Piha-alue:
P5 (2 h klo 8-18) pysäköintialueille sisään- ja ulosajo tapahtuu Pumpulikadulta ja Kehräämönkadulta.

P6 (pysäköintiluvalla 24/7) pysäköintialueille sisään- ja ulosajo tapahtuu Pumpulikadulta ja Kehräämönkadulta.

Saapuminen Puuvillan kaupunkikortteliin >

Työpaikka- ja henkilökuntapysäköinti

Pysäköinti Puuvillan Kaupunkikorttelin P3- ja P6- pysäköintialueilla on maksullista. Pysäköintialueet ovat Puuvillan alueella toimivien yritysten henkilökunnan pysäköintipaikkoja.

Pysäköintioikeuksia voi anoa Porin Puuvilla Oy:ltä täyttämällä Pysäköintioikeuden anomuslomakkeen (lomakkeita saa Kauppakeskus Puuvillan Infolasta).

  • Sopimus pysäköintioikeudesta voidaan tehdä Porin Puuvillan kaupunkikorttelissa toimivan yrityksen tai yksityishenkilön kanssa.
  • Pysäköintipaikan vuokraus tarkoittaa yhden tai useamman pysäköintioikeuden vuokraamista vuokralaisen vapaaseen hallintaan ja käyttöön. Pysäköintipaikat ovat nimeämättömiä.
  • Sopimus edellyttää, että yrityksellä on voimassaoleva vuokrasopimus Porin Puuvilla Oy:n kanssa ja/tai henkilö työskentelee Puuvillan kaupunkikorttelin alueella toimivassa yrityksessä.

Lomake tulee palauttaa täytettynä ja allekirjoitettuna Puuvillan Kauppakeskuksen Infolaan (2. krs).

Tämän jälkeen Porin Puuvilla Oy vahvistaa anotut pysäköintioikeudet pysäköintioikeussopimuksella, siltä osin kun se pysäköintikapasiteetin huomioiden on mahdollista.

Pysäköintioikeuksiin liittyvissä asioissa teitä palvelee: Puuvillan Kauppakeskuksen Infola p.044 434 3892, infola(at)porinpuuvilla.fi

Porin yliopistokeskuksen tutkinto-opiskelijat

Pointer ry:n jakamat parkkiluvat ovat muuttuneet ilmaisiksi.

Pointerin jäsenet pääsevät noutamaan parkkiluvan itselleen opiskelijakorttia näyttämällä. Parkkilupa on voimassa kalenterivuoden kerrallaan ja sillä saa pysäköidä Puuvillan pysäköintitalon kattotasanteelle (P3) ilman aikarajoitusta.

Jos sinulla on jo myöntämämme pysäköintilupa ja haluat anoa siihen lisäaikaa, se onnistuu lähettämällä vapaamuotoinen jatkopyyntäanomus sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)pointerry.fi ennen kuin lupa umpeutuu. Jatkopyynnön hyväksymisen jälkeen voit käyttää parkkilupaa jälleen seuraavan kalenterivuoden ajan. Kuitenkin jos pysäköintilupien hakujonossa on uusia hakijoita, emme voi myöntää jatkoaikaa, sillä haluamme tarjota pysäköintilupia mahdollisimman monille opiskelijoille. Jatkopyynnöt pyritään käsittelemään muutaman päivän sisällä sähköpostiviestin lähettämisestä.

Asiakaspysäköinti

Asiakaspysäköintialueilla on mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin pysäköintikiekolla:

P5-piha-alueella 2 tuntia (klo 8-18 välisenä aikana). Muina aikoina P5 piha-alueen pysäköintiä ei ole aikarajoitettu. P1- ja P2- alueella pysäköintitalossa 4 tuntia, kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Puuvillan Kaupunkikorttelin alueella on pysäköinninvalvonta.

Päiväpysäköintilupa

P1- ja P2-alueille on myynnissä lisäksi päiväpysäköintilupia, joita voi käydä ostamassa Puuvillan kauppakeskuksen Infolasta (henkilökunnan jäsenet ja yliopistojen vierailevat kouluttajat/luennoitsijat yms.). Yliopistot voivat ostaa päivälupia alennettuun hintaan vain laskulle.
Saadakseen päiväpysäköintiluvan sopimushintaan pitää Infolassa mainita työsuhteesta yliopistokeskukseen (tai vastaavasti vierasluennoitsijan, mille yliopistoyksikölle hän on tulossa luennoimaan).
Infolassa otetaan ylös ko. henkilön nimi, työnantaja yms. tietoja laskutuksen varmistusta varten. Kysy tarvittaessa lisätietoja/ohjeita vallitsevista päiväpysäköintilupakäytännöistä oman yksikkösi hallintohenkilökunnalta.
Yliopistojen hinta päiväpysäköintiluvalle on 2,50 €+alv/kpl/pv (norm. 5 € + alv).

Pysäköinti Puuvillan alueen ulkopuolella

Siltapuistokadulla voi pysäköidä vapaasti koko päivän ajan. Siltapuistokadulla on myös 2 h pysäköintialue yliopistokeskuksen pääsisäänkäyntiä vastapäätä.

Pohjoisrannassa on mm. 2 h ja 3 h pysäköintikiekkopaikkoja sekä Kirjurinluodon puoleisessä päässä 24h pysäköintipaikkoja. HUOM! Varmista kulloinenkin pysäköintiaika!