Opiskelijoiden tilat

Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden käytössä on monipuolisia tiloja historiallisessa rakennuksessa.

Tilat ovat uudistuneet

Porin yliopistokeskuksen tilat ovat uudistuneet kesän 2020 aikana. Muun muassa pääaulassa ja kirjastossa on uusi ilme ja enemmän monipuolisia niin opiskeluun kuin vapaaseen istuskeluun sopivia tiloja.

Katso kuvia uusista tiloista >

Sähköisen tentin tenttitila

Opiskelijoiden EXAM-tenttitila on siirtynyt pääaulasta kirjaston yhteyteen.

Katso tarkemmat tiedot Porin yliopistokeskuksen tilojen käytöstä ja palveluista >

Tutustu sähköisen tenttitilan oheisiin (pdf-tiedosto)
HUOM! Pdf-ohjeesta poiketen: korona-aikana tenttitilaan on pääsy ainoastaan opiskelijan omalla henkilökohtaisella kulkuavaimella. Avaimia ei tällä hetkellä lainata neuvonnasta.
Ilman avainta tenttiville palvelukeskus avaa oven tilaan ainoastaan arkisin klo 8-16.

Taukotila 327 / Brita

Tila toimii arkipäivisin henkilökunnan ruokailu- ja taukotilana. Opiskelijat saavat käyttää tilaa klo 15 alkaen kuitenkin siten, että tilan muut käyttäjät otetaan huomioon.

Katso tarkempi ohjeistus tilan käyttöön >

Opiskelijatalo Saikku

Opiskelijatalo Saikku on toteutettu Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Porin yliopistokeskuksen yhteistyönä. Se toimii yhteisenä olohuoneena ja kohtauspaikkana ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoille.

Opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata Saikun tiloja edullisesti yksityiskäyttöön, ja tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille.

Opiskelijataloa hallinnoi Porin Opiskelijataloyhdistys ry, joka on perustettu seuraavien tahojen yhteistyönä: Porin yliopistokeskuksen Ylioppilasyhdistys Pointer ry, Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO ja Diakonia ammattikorkeakoulun Porin yksikön opiskelijajärjestö O'Diak Ry.

Tutustu opiskelijatalo Saikkuun (siirryt toiselle sivustolle) >

SAIKKU - Porin Opiskelijatalo
Antinkatu 7, 28100 PORI