Porin yliopistokeskuksen neuvontapiste

Neuvontapiste sijaitsee ala-aulassa, sisäänkäynti on Pohjoisranta 11 A -kulmaovesta. Neuvonta on avoinna arkisin ma-pe klo 8–16. Korona-aikana ja juhlapyhien aikana aukioloissa on poikkeuksia.

Ajankohtaista yliopistokeskuksen tilojen käytöstä

Lue lisää

Neuvonnan aukioloajat

Neuvonta on avoinna arkisin ma-pe klo 8–16. (Juhannus- ja jouluaattona sekä arkipyhisin suljettu, uudenvuoden aattona palvelemme klo 14 asti)

Lukukausien aikana neuvonta palvelee myös arki-iltaisin ma-to klo 16–18. Tällä hetkellä iltapalvelua ei koronatilanteen vuoksi ole.
Ilmoitamme, kun iltapalvelu jälleen käynnistyy.

​​​​​​Yhteystiedot

puh. +358 (0) 44 790 0079
palvelukeskus(at)ucpori.fi

Postiosoite: PL 181, 28101 Pori

Käyntiosoite: Pohjoisranta 11 A, 28100 Pori

Katso palvelukeskuksen henkilökunnan yhteystiedot >

Ulko-ovien aukioloajat

Porin yliopistokeskuksen ulko-ovet ovat avoinna arkisin ma-pe klo 8-16.

Huomaa poikkeavat aukioloajat kesäisin ja juhlapyhien yhteydessä sekä korona-aikana. Jouluaattona ulko-ovet on suljettu, ja uuden vuoden aattona ovet ovat auki klo 8-14.

​​​​​​​Ulko-ovien ollessa lukitut kulku sähköavaimella Pohjoisranta 11 A ja 11 C -ovista ja Puuvilla kauppakeskuksen (Kutomon aukio) puoleisista ovista.

Porin yliopistokeskuksen tilat sijaitsevat Porin Puuvillassa, Kokemäenjoen pohjoisrannalla. Porin torille on 600 m kävelymatka yliopistokeskuksesta; linja-autoasemalle 1,5 km, juna-asemalle 2 km ja lentoasemalle noin 3 km.