Apua omaan urasuunnitteluun ja työnhakuun

Emoyliopistojen rekrytointipalvelut tarjoavat palveluja myös Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille. Lisäksi Porissa toimii Slice Wanted -työpaikkatori.


Slice Wanted

Slice Wanted -palvelu on satakuntalaisten opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka, joka kokoaa yhteen Satakunnan toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille suunnatut työpaikkailmoitukset.

Vapaita työ- ja harjoittelupaikkoja voi etsiä sekä slice.fi-sovelluksessa että Slice Wantedin nettisivuilla >>

Yritykset ja työnantajat voivat ilmoittaa avoimet työ- ja harjoittelupaikat sekä tarjota opinnäytetyön aiheita Slice Wantedin kautta.

Palvelu on maksuton.

Slice Wanted on Satakunnan oppilaitosten sekä Slice.fi:n yhteistyönä toteutettu hanke.


JobTeaser

Turun ja Tampereen yliopistot ovat mukana JobTeaser-palvelussa, jonka kautta julkaistaan nimenomaan korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuja työpaikkoja. Palveluihin kirjaudutaan oman yliopiston tunnuksilla.

Kysy lisätietoja JobTeaserin käytöstä omasta yliopistostasi.

Turun yliopiston JobTeaser >>

Tampereen yliopiston JobTeaser >>

Seuraavat linkit vievät uusille sivustoille.

Tutustu Turun yliopiston rekrytointipalveluihin >>

Tutustu Tampereen yliopiston rekrytointipalveluihin >>


Tutustu myös valtakunnallisiin urasivustoihin

Töissä.fi on yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille suunnattu valtakunnallinen sivusto, joka sisältää tietoa korkeakouluista valmistuneiden työhön sijoittumisesta sekä valmistuneiden itsensä kirjoittamia kuvauksia työstään. Sijoittumistietoa voi hakea omalla pääaineella tai koulutusohjelmalla. Tutustu töissä.fi -sivustoon >>

Korkeakouluosaajat.fi on valtakunnallinen julkinen verkkopalvelu, joka auttaa työnantajaa opiskelijoiden rekrytoimisessa tarjoamalla käytännönläheistä tietoa korkeakoulujen palveluista ja opiskelijoiden osaamisesta. Tutustu Korkeakouluosaajat.fi -sivustoon >>