Apua omaan urasuunnitteluun ja työnhakuun

Emoyliopistojen rekrytointipalvelut tarjoavat palveluja myös Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille. Lisäksi Porissa toimii Slice Wanted -työpaikkatori.


Slice Wanted

Slice Wanted -palvelu on satakuntalaisten opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka, joka kokoaa yhteen Satakunnan toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille suunnatut työpaikkailmoitukset.

Vapaita työ- ja harjoittelupaikkoja voi etsiä sekä slice.fi-sovelluksessa että Slice Wanted -nettisivuilla >

Yritykset ja työnantajat voivat ilmoittaa avoimet työ- ja harjoittelupaikat sekä tarjota opinnäytetyön aiheita Slice Wantedin kautta.

Palvelu on maksuton.

Slice Wanted on Satakunnan oppilaitosten sekä Slice.fi:n yhteistyönä toteutettu hanke.

Tutustu myös valtakunnallisiin urasivustoihin

Töissä.fi on yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille suunnattu valtakunnallinen sivusto, joka sisältää tietoa korkeakouluista valmistuneiden työhön sijoittumisesta sekä valmistuneiden itsensä kirjoittamia kuvauksia työstään. Sijoittumistietoa voi hakea omalla pääaineella tai koulutusohjelmalla. Tutustu töissä.fi -sivustoon (siirryt toiseen palveluun) >>

Korkeakouluosaajat.fi on valtakunnallinen julkinen verkkopalvelu, joka auttaa työnantajaa opiskelijoiden rekrytoimisessa tarjoamalla käytännönläheistä tietoa korkeakoulujen palveluista ja opiskelijoiden osaamisesta. Tutustu Korkeakouluosaajat.fi -sivustoon (siirryt toiseen palveluun) >>