Yliopistokeskuksen leikinlaboratorion tutkijat saivat merkittävän tunnustuksen

Katriina Heljakalle ja Pirita Ihamäelle myönnettiin parhaan tutkimuspaperin palkinto kansainvälisessä teknologiakonferenssissa.

Lue lisää

Bugs and Brands –hanke ja Porin kaupungin palveluliikelaitos järjestävät koululaisille hyönteisruokapäivän

Cygnaeuksen ruokapalvelukeskuksessa järjestetään tiistaina 24. syyskuuta hyönteisruokapäivä. Kouluruokailun yhteydessä oppilaat saavat halutessaan maistaa hyönteismakaronilaatikkoa.

Lue lisää

Satakunnan korkean teknologian säätiön apurahat haettavissa 1.-30.9.2019

Säätiössä on haettavana apurahat tutkimustöihin ja niihin liittyviin jatko-opintoihin sekä tutkimusohjelmiin ja -hankkeisiin.

Lue lisää


yliopistokeskus palvelee

UCPori Klubi - tiiviimpää elinkeinoelämäyhteistyötä

UCPori Klubi luo uusia yhteistyökumppanuuksia yliopistokeskuksen ja satakuntalaisyritysten kanssa. Klubitapahtumia ovat muun muassa Teemabrunssit ja erilaiset vierailut.

Lue lisää

UCPori News

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News on 4-5 kertaa vuodessa verkossa ilmestyvä julkaisu, jossa esitellään Porin yliopistokeskuksen ajankohtaista tutkimusta ja tapahtumia.

Lue lisää

Porin yliopistokeskuksen kirjasto

Tervetuloa kaikille avoimeen yliopistokeskuksen kirjastoon! Palvelemme yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Pohjoisranta 11 C.

Lue lisää

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer Ry

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Toimintaan sisältyy mm. uusien opiskelijoiden tutortoiminnan, kopiointipalveluiden, bileiden, liikuntapalveluiden ja –tapahtumien järjestäminen.

Lue lisää