Kolme kestävän kehityksen työpajaa tulossa maaliskuussa

Työpajat tarjoavat kestävän kehityksen ohjattua pienryhmävalmennusta erityisesti mikro- ja pk-yrityksille. Ohjelma on kaikissa sama. Järjestäjinä ovat Tampereen yliopisto ja Prizztech Oy.

Lue lisää

Opiskelija, ehdota vuoden 2020 opetustekoa!

Porin yliopistokeskuksen opetuksen johtoryhmä valitsee vuosittain Vuoden opetusteko -tunnustuksen saajan ainejärjestöiltä tai yksittäisiltä opiskelijoilta tulleiden ehdotusten joukosta.

Lue lisää

Siemenraha yliopistojen välisten tutkimushankkeiden valmisteluun - HAKU 17.2.-2.4.2020

Tutkimuksen johtoryhmä haluaa edistää Porissa toimivien yliopistojen yhteisten tutkimushankkeiden valmistelua jakamalla tutkimusryhmille siemenrahaa. Haku on käynnissä 17.2. - 2.4.2020.

Lue lisää


yliopistokeskus palvelee

UCPori Klubi - tiiviimpää elinkeinoelämäyhteistyötä

UCPori Klubi luo uusia yhteistyökumppanuuksia yliopistokeskuksen ja satakuntalaisyritysten kanssa. Klubitapahtumia ovat muun muassa Teemabrunssit ja erilaiset vierailut.

Lue lisää

UCPori News

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News on 4-5 kertaa vuodessa verkossa ilmestyvä julkaisu, jossa esitellään Porin yliopistokeskuksen ajankohtaista tutkimusta ja tapahtumia.

Lue lisää

Porin yliopistokeskuksen kirjasto

Tervetuloa kaikille avoimeen yliopistokeskuksen kirjastoon! Palvelemme yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Pohjoisranta 11 C.

Lue lisää

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer Ry

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Toimintaan sisältyy mm. uusien opiskelijoiden tutortoiminnan, kopiointipalveluiden, bileiden, liikuntapalveluiden ja –tapahtumien järjestäminen.

Lue lisää