Uutuusteos – Merenkulkijoiden siirtolaisuus Näkökulmia 1700-luvulta nykypäivään

Historian, etnologian, maantieteen ja sukututkimuksen näkökulmia yhdistävä teos selvittää, minne merenkulkijoiden muuttoliikkeet ovat suuntautuneet eri aikoina ja millaisia vaikutuksia niillä on ollut suomalaiselle yhteiskunnalle.

Lue lisää

Asiantuntijuus näkyväksi: Asiantuntijaprofiili ja työkalut sen tunnetuksi tekemiseen -koulutukset alkavat

Korkeakoulutetun asiantuntijuus on valttia työnhaussa, mutta oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen sekä asiantuntijana profiloituminen ei ole aina yksinkertaista.

Lue lisää

Valtakunnalliset Hyvinvointiteknologiamessut 27.-28.11. Porissa ja Raumalla

Vuoden kiinnostavin hyvinvointiteknologian tapahtumakokonaisuus järjestetään Satakunnassa, Porissa ja Raumalla marraskuun lopussa.Tapahtumissa on laaja kattaus teknologia-alan näytteilleasettajia sekä mielenkiintoista ja yllätyksellistä nähtävää.

Lue lisää


yliopistokeskus palvelee

UCPori Klubi - tiiviimpää elinkeinoelämäyhteistyötä

UCPori Klubi luo uusia yhteistyökumppanuuksia yliopistokeskuksen ja satakuntalaisyritysten kanssa. Klubitapahtumia ovat muun muassa Teemabrunssit ja erilaiset vierailut.

Lue lisää

UCPori News

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News on 4-5 kertaa vuodessa verkossa ilmestyvä julkaisu, jossa esitellään Porin yliopistokeskuksen ajankohtaista tutkimusta ja tapahtumia.

Lue lisää

Porin yliopistokeskuksen kirjasto

Tervetuloa kaikille avoimeen yliopistokeskuksen kirjastoon! Palvelemme yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Pohjoisranta 11 C.

Lue lisää

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer Ry

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Toimintaan sisältyy mm. uusien opiskelijoiden tutortoiminnan, kopiointipalveluiden, bileiden, liikuntapalveluiden ja –tapahtumien järjestäminen.

Lue lisää