Digitaalisen kulttuurin oppiaine mukana uudessa kansainvälisessä hankkeessa

The Joint Committee for Nordic research councils in the Humanities and Social Sciences (NOS-HS) myönsi rahoitusta hankkeelle, jossa Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen tutkinto-ohjelma on mukana digitaalisen kulttuurin yliopistonlehtori Riikka Turtiaisen kautta.

Lue lisää

Sotarikoksien ja ihmisoikeuksien tutkija Helena Ranta luennoi Porin yliopistokeskuksessa 8.12.2021

Helena Ranta luennoi Porin yliopistokeskuksessa otsikolla Rikos, rangaistus ja anteeksianto. Ei ole olemassa rauhaa ilman oikeutta, eikä oikeutta ilman anteeksiantoa. Luento on osa kurssia, jolla käsitellään vaikeaa ja synkkää kulttuuriperintöä ja sen muistamista.

Lue lisää

Lisärahoitusta Porin yliopistokeskuksen vahvistamiseen ja kehittämiseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on kohdentanut kuudelle yliopistokeskukselle yhteensä kolme miljoonaa euroa lisärahoitusta toiminnan kehittämiseen sekä alueellisen ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden vahvistamiseen. Tampereen yliopiston koordinoima Porin yliopistokeskus saa 540 000 euroa.

Lue lisää


YLIOPISTOKESKUS PALVELEE

Yhteistyötä alueen elinkeinoelämän ja yliopistokeskuksen välillä - UCPori Klubi

UCPori Klubin tarkoituksena on luoda yhteistyökumppanuuksia yliopistokeskuksen ja satakuntalaisyritysten kanssa. Klubitapahtumia ovat muun muassa Teemabrunssit ja erilaiset vierailut.

Lue lisää

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News on 4-5 kertaa vuodessa verkossa ilmestyvä julkaisu, jossa esitellään Porin yliopistokeskuksen ajankohtaista tutkimusta ja tapahtumia.

Lue lisää

Tervetuloa kaikille avoimeen yliopistokeskuksen kirjastoon!

Palvelemme yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Pohjoisranta 11 C.

Lue lisää

Pointer ry:n logo

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry


Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki yliopistokeskuksen opiskelijat, jotka ovat maksaneet ylioppilaskuntansa jäsenmaksun ja täyttäneet Pointerin jäsenlomakkeen.

Lue lisää