Ainutlaatuista oppia Stanfordin yliopistosta

Järjestyksessään viides Pori Executive MBA ohjelma käynnistyy marraskuussa. Yritysten ja julkishallinnon avainhenkilöille ja ylemmälle johdolle tarkoitus koulutus uudistuu entistä kansainvälisemmäksi, kun yhteistyökumppaniksi on saatu yksi maailman kärkiyliopistoista, Stanfordin yliopisto.
- Yksi ohjelman kokonainen opintojakso järjestetään Yhdysvalloissa Stanfordissa. Innovaatiotoimintaan keskittyvä Media X -organisaatio toimii yhteistyökumppaninamme Stanfordissa. Reilun viikon mittaisessa opintojaksossa Pori eMBA -osallistujat saavat ainutlaatuisen opin luovuuden, innovaatiotoiminnan, verkostojen hallinnan sekä vision määrittämisen saralla, koulutuspäällikkö Tiina Ikala kertoo.

Painotus monipuolisemmaksi

Viides Pori eMBA -ohjelma muuttuu myös entistä monipuolisemmaksi, ja se sopii painotukseltaan kaikille aloille. Executive MBA -tutkielma antaa osallistujille ja heidän organisaatioilleen konkreettisen kehittymismahdollisuuden.

- Ohjelman painopiste on paljolti muutoksessa ja sen tuomissa haasteissa. Koulutusohjelma antaa näkemyksiä kohdata erilaiset muutokset ja kouluttaa avarakatseisia ja hyvin erilaisiin tilanteisiin reagoivia johtajia, Ikala toteaa.

Elinikäinen verkosto

Pori eMBA koulutus kestää noin kaksi ja puoli vuotta sisältäen noin kolmekymmentä opetuspäivää sekä noin viikon mittaisen jakson Kaliforniassa sekä kolmesta neljään päivään kestävän toisen ulkomaan jakson. Kahdeksankymmenen opintopisteen kokonaisuus on tarkoitus opiskella työn ohessa. Aikataulutus on toteutettu niin, että osallistujien poissaolotunnit työstä jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

- Kannattaa myös huomioida, että Pori eMBA luo elinikäisen paikallisen verkoston. Osallistujien kesken rakentuu hyvin tiivis yhteisö, jossa voi peilata ja törmäyttää omia ideoitaan. Ohjelma avaa hyvin näkökulmia eri aloilta muiden osallistujien kautta.

Teksti Iiro Lehtonen