Porin yliopistokeskuksesta valmistunut, liity alumniverkostoon!

Porin yliopistokeskuksesta valmistuneet asiantuntijat muodostavat alumniverkoston. Verkosto on tärkeä linkki työ- ja elinkeinoelämän sekä muun yhteiskunnan välillä. Alumnitoiminnan johtoajatuksena on tarjota antoisa kumppanuus niin valmistuneille opiskelijoille kuin Porin yliopistokeskuksellekin.


Jäsenyys yliopistokeskuksen alumniverkostossa on maksutonta, eikä velvoita mihinkään. Ilmoittaudu alumniksi täyttämällä ilmoittautumislomake. Muuttuneet yhteystiedot tai verkostosta poistumisen voi niin ikään ilmoittaa lomakkeella.

Liity myös Facebookissa UCPori Alumni -keskusteluryhmään ja tykkää UCPori Alumni -sivusta, ja seuraa Instagram-tiliämme ucporialumni.

Alumniksi voivat liittyä valmistuneiden lisäksi Porin yliopistokeskuksen henkilökuntaan kuuluvat.

Lisätietoja alumnitoiminnasta:
koordinaattori Päivi Elonen
puh. 040 826 2911
paivi.elonen(at)ucpori.fi


Ilmoittaudu alumniksi >


Lomakkeelle syötettyjä tietoja käytetään vain yliopistokeskuksen alumniverkoston toiminnassa. Tällä lomakkeella voit myös päivittää muuttuneet yhteystietosi.


Alumnineuvosto >


UCPorin Alumnineuvosto linjaa alumnitoiminnan suuntaviivat, aktivoi verkoston jäseniä, pyrkii lisäämään alumnitoiminnan ja Porin yliopistokeskuksen tunnettuutta sekä valitsee Vuoden alumnin ja Vuoden opinnäytetyön


Tule mukaan mentoriksi >Oletko halukas jakamaan osaamistasi ja kokemuksiasi työelämästä ja työnhausta sekä näkemyksiäsi urasuunnittelusta opiskelijalle? Yliopistokeskuksen alumneilla on nyt mahdollisuus ilmoittautua yliopistokeskuksen mentorointiohjelman mentoriksi.

Vuoden alumni >


Alumnineuvosto valitsee Vuoden alumnin alumniverkostolta saamiensa ehdotusten perusteella. Vuoden alumni julkistetaan Porin raatihuoneella vapunaattona pidettävässä Wappumatineassa.


Alumnilla on mahdollisuus

 • osallistua alumnitapaamisiin (mm. vappuaattona ja jazz-viikolla)
 • pitää yhteyttä opiskelukavereihin mm. Facebookin UCPori Alumni -sivun ja UCPoriAlumni-ryhmän (suljettu keskusteluryhmä) kautta
 • kertoa omasta asiantuntijuusalueesta ja/tai omasta työstä opiskelijoille sekä kuulla muiden alumnien urakehityksestä
 • toimia yrittäjyys- tai opinnäytetyömentorina
 • kirjoittaa alumnikolumni UCPoriNews-verkkolehteen
 • saada tietoa Porin yliopistokeskuksen toiminnasta
 • saada tietoa oman koulutusalan toiminnasta
 • saada tietoa ainejärjestöjen kuulumisista
 • saada alumnineuvostolta apua ja tukea vuosikurssitapaamisten järjestämiseen (yliopistokeskuksen tilojen varaaminen, opiskelutovereiden yhteystietojen hankkiminen)

  Muuta alumnitoimintaan liittyvää

  UCPori Klubi syventää yliopistokeskuksen tutkimus- ja kehittämiskumppanuuksia, luo uusia yhteistyösuhteita satakuntalaisyritysten kanssa, edistää akateemista yrittäjyyttä sekä valmistuvien maisterien ja diplomi-insinöörien työllistymistä Satakuntaan. Myös alumnit voivat liittyä Klubiin.

  Töissä.fi on valtakunnallinen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille suunnattu sivusto, joka sisältää tietoa korkeakouluista valmistuneiden työhön sijoittumisesta sekä valmistuneiden itsensä kirjoittamia kuvauksia työstään. Käy kertomassa työstäsi ja auta samalla muita löytämään paikkansa!