Hyönteisruokatapahtuma Puuvilla Areenalla kesäkuussa

Kärpäsiä keitossa, murkkuja marjapiirakassa, sirkkoja salaatissa?
Kyllä vain – ja ihan tarkoituksella!
Hyönteisruoka“buumi” on kaikkea muuta kuin ohi; se on vasta alkamassa!

Kukapa ei olisi kuullut sirkkaleivästä, mutta tiesitkö, että sirkat taipuvat myös moneen muuhun, aina fitness-patukoista, myslistä, välipalatuotteista, suklaasta, lakritsasta ja suolaisista naksuista varsinaiseen ruuanlaittoon niin kotikeittiöissä kuin ravintoloissa?

Satakunnan ELY-keskuksen rahoittama Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Bugs and Brands –tutkimus- ja kehityshanke järjestää 1.6.2019 Puuvillan kauppakeskuksessa hyönteisruokatapahtuman, jossa on mahdollisuus tutustua hyönteisruuan monipuolisiin mahdollisuuksiin. Maistelijoille on tarjolla laaja kattaus markkinoilla jo olevia tuotteita – ja ehkäpä myös jännittäviä uutuuksia.

Paikalla on suomalaisten pioneerien Entiksen ja Griidyn lisäksi joukko satakuntalaisia sirkkakasvattajia. Tapahtumaan osallistuu myös Faunatar, jossa pääset lähietäisyydelle erilaisten elävien (ruoka)hyönteisten kanssa.