Harri Peltoniemi

Harri Peltoniemi on syntynyt Kaustisella 1957, päässyt ylioppilaaksi Kokkolasta 1977 ja suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa 1985. Peltoniemen työuraan kuuluu Porin sosiaalitoimen koulutus- ja tiedotustehtävät...
Harri Peltoniemi on syntynyt Kaustisella 1957, päässyt ylioppilaaksi Kokkolasta 1977 ja suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa 1985.

Peltoniemen työuraan kuuluu Porin sosiaalitoimen koulutus- ja tiedotustehtävät vuodesta 1987, jonka jälkeen hän siirtyi Porin kaupunkisuunnitteluun projektisihteeriksi 1992 ja Porin kaupungin suunnittelupäälliköksi 1996. Tämän toimensa ohella Peltoniemi työskentelee Satakuntaliitossa korkeakouluasiamiehenä.

Harri Peltoniemi harrastaa Espanjan vesikoiransa kanssa agilityä, joka hänen omien sanojensa mukaan tekee hyvää molemmille, sekä koiralle että isännälle. Agilityn lisäksi Peltoniemi käy kerran, pari viikossa avantouinnilla.

Lukeminen on aina kuulunut Harri Peltoniemen harrastuksiin. Nuorena miehenä vaikutuksen teki Väinö Linnan Tuntematon sotilas. Nyttemmin yksi viimeisimmistä lukukokemuksista on ollut Kjell Westön romaani Missä kuljimme kerran.

Harri Peltoniemen perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme jo aikuista lasta.

Teksti:Eija Hammarberg