Nimi verkkolehdelle -ideakilpailu

NIMI VERKKOLEHDELLE -IDEAKILPAILU1.11.2005 Luonnollisesti lehdellä tulee olla myös nimi. Sellainen, joka osuvasti tai nasevasti kuvaa yliopistokeskusta tai sen sijaintia, olemusta, toimintoja, fyysistä tai henkistä tilaa. Tässä vaiheessa ei rajata...
NIMI VERKKOLEHDELLE -IDEAKILPAILU

1.11.2005

Luonnollisesti lehdellä tulee olla myös nimi. Sellainen, joka osuvasti tai nasevasti kuvaa yliopistokeskusta tai sen sijaintia, olemusta, toimintoja, fyysistä tai henkistä tilaa. Tässä vaiheessa ei rajata mitään näkökulmaa pois.

Ehdotuksia nimestä otetaan vastaan välittömästi. Valittu nimi voi olla ehdotusten yhdistelmä tai ehdotus sellaisenaan. Nimiehdotukset tuodaan eri yksiköistä koostuvan viestintäryhmän käsittelyyn. Voittavan ehdotuksen keksijä pääsee halutessaan kertomaan ajatusprosessin kulusta verkkolehden sivuille.

Uudelle nimelle haetaan valinnan jälkeen domain, jolla lehteä voi etsiä netistä. Siihen asti linkki lehteen löytyy yliopistokeskuksen sivuilta.

Interaktiivinen keskustelupalsta puuttuu vielä lehdestämme. Sen avaamista odotellessa nimiehdotukset on hyvä osoittaa päätoimittajan sähköpostiin eli eeva.sinerjoki(at)utu.fi. Sinne vastaanotetaan myös ehdotuksia muusta sisällöstä.

Nimikilpailun etenemistä ja päättymistä seurataan lehdessä.

Teksti: Eeva Sinerjoki