UCPoriNews nro 1 - 1.11.2005

Yliopistokeskuksen yhteinen lehti on syntynyt Monitieteisyyden hengessä yliopistokeskuksen yhteinen verkkolehti kertoo kaikkien tieteenalojen tapahtumista mahdollisimman tasapuolisesti. (1.11.2005) Nimi verkkolehdelle -ideakilpailuLuonnollisesti...
Yliopistokeskuksen yhteinen lehti on syntynyt
Monitieteisyyden hengessä yliopistokeskuksen yhteinen verkkolehti kertoo kaikkien tieteenalojen tapahtumista mahdollisimman tasapuolisesti. (1.11.2005)


Nimi verkkolehdelle -ideakilpailu
Luonnollisesti lehdellä tulee olla myös nimi. Sellainen, joka osuvasti tai nasevasti kuvaa yliopistokeskusta tai sen sijaintia, olemusta, toimintoja, fyysistä tai henkistä tilaa. (1.11.2005)


Uudet opiskelijat saivat kasteen
Syksyllä aloittaneet opiskelijat eli fuksit kutsuttiin Pointer ry:n toimesta aloittamaan täysipainoinen opiskelijaelämä. (27.9.2005)


Yrittäjyys on mahdollisuus
Porin yliopistokeskuksen esr-rahoitteinen rekrytointipalvelu käynnistyi kesäkuussa. Työllistyminen on merkittävässä roolissa, kun akateemiset henkilöt valitsevat asuinpaikkakuntaansa opintojen jälkeen. (20.9.2005)


Penkkiurheilijasta virtuaaliurheilijaksi
Riikka Turtiainen on ensimmäinen Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitokselta valmistunut filosofian maisteri. (16.9.2005)


Pehmeän laskennan säätö- ja ohjausmalleja hisseille
Hissin oven oikea-aikainen sulkeutuminen parantaa hissin kuljetuskapasiteettia, lyhentää matkustajien odotusaikoja sekä lisää matkustusmukavuutta hissimatkan aikana. Tapio Tynin väitös Porin yliopistokeskuksessa. (16.9.2005)


Taiteilijoiden huoli galleriasta
Maaherrankadulla on jo vuodesta 1989 toiminut taiteilijaseura NYTEn taidegalleria. Taideyhteisö on yksi maamme vanhimpia. (15.9.2005)


Vierailu teoreettisen filosofian huipulta
Helsingin yliopiston teoreettisen filosofian professori Ilkka Niiniluoto vieraili Porissa tutustuen yliopistokeskuksen eri yksiköihin. (13.9.2005)