UCPoriNews nro 37 - 5.3.2012

Pääkirjoitus UCPoriNewsin uusi toimittaja Iiro Lehtonen kertoo pääkirjoituksessaan verkkolehden tulevista linjoista. Kulttuurirajoja rikkomassa Maailmankuulu Richard D. Lewis luennoi ”When Cultures Collide” -seminaarissa kulttuurirajojen ongelmista....
Pääkirjoitus

UCPoriNewsin uusi toimittaja Iiro Lehtonen kertoo pääkirjoituksessaan verkkolehden tulevista linjoista.


Kulttuurirajoja rikkomassa

Maailmankuulu Richard D. Lewis luennoi ”When Cultures Collide” -seminaarissa kulttuurirajojen ongelmista.

Monipuolistunut Pori eMBA V starttaa syksyllä

Kaikkiaan viides Pori eMBA uudistuu entistä kansainvälisemmäksi, kun yhteistyökumppaniksi on saatu yksi maailman kärkiyliopistoista, Stanfordin yliopisto.

Natsikortti pöytään!

Turun yliopiston digitaalisen kulttuurin oppiaineen kehittämä Off Topic -korttipeli on professori Jaakko Suomisen mukaan opettava ja viihteellinen paketti.

Yliopistokeskuksessa tutkitaan myös laivaliikennettä

Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus MKK:n Porin yksikön johtaja Sari Repka haluaisi yksikön osaamista enemmän myös Satakunnan alueen hyödyksi.Alumnikolumni - Hanna Kousa

Filosofian maisteriksi vuonna 2010 valmistunut Hanna Kousa on vuoden ensimmäinen alumnikolumnisti.


Apparaatti kolmen osa-alueen linkkinä

Innovaatio- ja yrittäjäympäristö Apparaatti pyrkii toiminnallaan yhdistämään opiskelijat, yritykset ja korkeakoulut ja tätä kautta edesauttamaan näiden kolmen osa-alueen yhteistyötä.


Suomalaiset luultua yksipuolisempia internetin käyttäjiä

Professori Reijo Kupiaisen mukaan internetin koulu- ja opetuskäyttö on Suomessa vasta kolmantena, kun se monissa Euroopan maissa on korkeammalla listassa

Vaihdossa Kuala Lumpurissa

UCPoriNewsin toimittaja Jani Wahlman on parhaillaan vaihto-oppilaana Kuala Lumpurissa ja raportoi tuoreeltaan ensimmäisistä kokemuksistaan.


Pointerin valta vaihtui

Turun kauppakorkeakoulussa opiskeleva Juuso Österman on Pointerin uusi puheenjohtaja. Mitä tuore puheenjohtaja toivoo Pointerin tulevaisuudelta?