UCPoriNews nro 5 - 21.4.2006

PORIN YLIOPISTOKESKUKSEN VERKKOLEHTI21.4.2006Taikin opiskelijoiden visioita Puuvillan ilmeen kohentamiseksiTaideteollisen korkeakoulun opiskelijat suunnittelevat Puuvillatehtaan vesitornin visualisointia. (12.4.2006)Oikeaan opiskelupaikkaan kiinni-...
PORIN YLIOPISTOKESKUKSEN VERKKOLEHTI
21.4.2006Taikin opiskelijoiden visioita Puuvillan ilmeen kohentamiseksi
Taideteollisen korkeakoulun opiskelijat suunnittelevat Puuvillatehtaan vesitornin visualisointia. (12.4.2006)


Oikeaan opiskelupaikkaan kiinni- Turun yliopiston ProEduca-hanke
ProEduca on peruskoulujen ja toisen asteen ammatillisten oppilaitosten yhteistyönä toteutettava kouluttautumista tukeva ja syrjäytymistä ehkäisevä tutkimus- ja kehityshanke. (10.4.2006)


Asekauppa ei kenenkään hallussa
'Kansainvälinen asekauppa ja ihmisoikeudet' -niminen luento on Porin työväenopiston yhteistyössä Suomen UNIFEMin Porin paikallistoimikunnan, Amnestyn Porin opintopiirin, SPR:n Satakunnan piirin sekä Meri-Porin lukion kanssa järjestämää luentosarjaa. (10.4.2006)


Yliopistokeskus ja SAMK rekrytoivat yhdessä
Porin yliopistokeskuksen ja Satakunnan ammattikorkekoulun yhteinen rekrytointitapahtuma järjestetään 22. marraskuuta Promenadikeskuksessa. (5.4.2006)


Suomen Akatemian rahoitus on hyvää rahoitusta
Porin yliopistokeskuksessa työskentelee kaksi Suomen Akatemian tutkijatohtoria, filosofian tohtorit Harri Ketamo ja Outi Fingerroos. (5.4.2006)


Potkua aloittavalle dynaamiselle yritykselle
Tutkimuslähtöiset, poikkeavan yritysidean omaavat aloittavat yritykset, joilla on selkeä halu kasvaa. Näillä sanoilla voisi määritellä Yrityshautomo Propelin asiakkaat. (3.4.2006)


Opiskelutarpeen selvittäminen auttaa kansalais- ja työväenopistoja
Avoimen yliopisto-opetuksen kehittäminen ja kysyntään vastaaminen ovat haasteita, joihin ollaan hakemassa vastauksia verkkokyselyn avulla. (3.4.2006)


Turvallisuusalalle maistereita Porista
Tampereen teknillisen yliopiston täydennyskoulutuskeskus Edupoint tarjoaa monipuolisia valmiita koulutuskokonaisuuksia yritysten ja laitosten johto- ja esimiestehtävissä oleville. (3.4.2006)


Latvialaisvieraita yliopistokeskuksessa
Porin yliopistokeskuksessa nähtiin latvialaisvieraita Valkan kaupungista. EU-rahoitteinen hanke tähtää kansainvälisen koulutuksen aloittamiseen ja etenkin koulutuskeskuksen perustamiseen Valkaan Pohjois-Latviaan. (3.4.2006)