Aasian opiskelijavaihdot ja työharjoittelut

Jokaisen opiskelijan tulisi kansainvälistyä!

Nyt uutuuskohteena Korean kansainvälisin yliopisto, Hankuk University of Foreign Studies Soulissa. HUFS tunnetaan myös maan parhaana yksityisenä yliopistona etenkin yhteiskuntatieteiden ja kielten saralla. Opetustarjonnasta löytyy tällä hetkellä 45 eri vierasta kieltä sekä lukuisten muiden alojen kursseja. Ohjelma soveltuu erityisesti opiskelijoille, jotka harkitsevat uraa kansainvälisessä politiikassa, kansainvälisessä liiketaloudessa, tulkkauksessa, diplomatiassa ja kansainvälisessä oikeudessa. Hakuaika keväälle 2015 päättyy 31.10.2014.

Asia Exchangen haku on käynnissä myös seuraaviin Aasian vaihtokohteisiin vuodelle 2015:

*Universiti Putra Malaysia (Kuala Lumpur, Malesia)* Vaihtokohde Kaakkois-Aasian sydämessä. Monipuolinen opintotarjonta tässä arvostetussa yliopistossa takaa unohtumattoman vaihtokokemuksen.

*Guangzhou University (Kanton, Kiina)* Opiskele kiinaa 120 000 opiskelijan Mega Center –saarella modernissa Guangzhoussa. Tarjolla on poikkitieteellinen kurssikokonaisuus syksyllä 2015.

*Kasetsart University (Bangkok, Thaimaa)*
55 000 opiskelijan yliopisto on Thaimaan parhaimmistoa. Tarjolla on esimerkiksi kansantalous- ja insinööritieteiden kursseja.

*Siam University (Bangkok, Thaimaa)*
Yliopiston kanditason International Business Program on tarjonnut jo 20 vuoden ajan mahdollisuuden suorittaa opintoja yhden lukukauden tai vaikka koko tutkinnon edestä. Voit opiskella myös kesällä!

*Prince of Songkla University (Phuket, Thaimaa)* Eteläisen Thaimaan ensimmäisen yliopiston opetus kerää lukukaudesta toiseen kiitosta. Tarjolla on kymmeniä kursseja erityisesti kaupan, hallinnon ja matkailun aloilta.

*Udayana University (Bali, Indonesia)*
Yliopisto on Indonesian parhaimmistoa ja vaihto on suosittu mm. pohjoismaalaisten, saksalaisten ja yhdysvaltalaisten opiskelijoiden keskuudessa.
Kursseja on tarjolla esim. kaupan, kulttuurin ja matkailun aloilta.

Asia Exchangen lukukausimaksulliset vaihdot ovat tarkoitettu freemovereille, jotka lähtevät oman korkeakoulunsa vaihtokohteiden ulkopuolisiin kohteisiin. Opetuskieli on englanti. Haku tapahtuu Asia Exchangen kautta: www.asiaexchange.fi

Hakuajat:
Kevään 2015 lukukausien hakuajat päättyvät lokakuussa 2014 ja syksyn 2015 lukukausien hakuajat toukokuussa 2015. Tarkat päivämäärät sivustollamme.

Työharjoittelupaikat:
Asia Exchangen kautta voi hakea myös työharjoitteluun Kiinaan ja Indonesiaan. Tarjolla on satoja paikkoja useiden eri alojen opiskelijoille. Lisätietoa ja haku: www.asiaexchange.fi