Akateeminen Wappu 25.4-1.5.2018

Opiskelijat valtaavat taas Porin kadut, kun Akateeminen Wappu 2018 pyörähtää käyntiin! Wappu kestää tänä vuonna seitsemän päivää, 25.4. – 1.5.2018

Porin AKATEEMINEN WAPPU käynnistyy keskiviikkona opiskelijakunta SAMMAKKO:n ja Pointer ry:n järjestämällä WAPPROBATUR-baaritutkintokierroksella. Wapprobatur-kierrosta edeltää legendaariset Kokemäenjoen haastesoudut, jossa mittaa toisistaan ottavat SAMK:in ja yliopistokeskuksen opiskelijat ja henkilökunta toisiaan vastaan. Soudut alkavat Etelärannassa klo 16.00

Torstai ja perjantai vierähtää ulkomailla, kun vuorossa on POINTERIN EXCURSIO TALLINNASSA.

Lauantaina bussi starttaa Kulma ry:n perinteiseksi muodostuneelle WAPPUSAFARIlle, joka kiertää Satakunnan tunnetuimmat ravitsemusliikkeet päivän aikana.

Sunnuntaina Porin Kylterit ovat järjestäneet päämme menoksi rajua menoa eli STRAIGHT OUTTA RANCH – WAPPUSITSIT!

Maanantaina yliopistokeskukselta klo 16.40 lähtevä Wappukulkue suuntaa Wappumatineaan, jonka jälkeen klo 17.30 alkaa Raatihuoneenpuistossa KARHUN LAKITUS.

Lakituksen jälkeen on mahdollisuus pelata Kyykkää Liisanpuistossa ja/tai suunnata Saikun jatkoille, jossa on teekkarisauna ja palju sekä ohjelmaa (uikkarit ja grillattavat mukaan).

Vappu ei ole kuitenkaan Vappu ilman silliä! Vapunpäivänä Pointer tarjoilee perinteisen silliaamiaisen Raatihuoneenpuistossa klo 10–12. Silliaamiainen on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma. Tapahtuma jatkuu Etelärannassa, missä sillit huuhdotaan alas jokivedellä kasteen merkeissä. Yliopistokeskuksen fuksit sekä hieman vanhemmatkin opiskelijat kastetaan jokeen klo 13 alkaen. Rannalla opiskelijoita odottaa perinteikäs teekkarisauna, jonka löylyissä voi palautua hyisestä uintireissusta.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi Akateemiseen Wappuun 2018!