Akateeminen Wappu alkaa 27.4.2016

Opiskelijat valtaavat taas Porin kadut, kun Akateeminen Wappu 2016 pyörähtää käyntiin! Wappu kestää tänä vuonna viisi päivää, 27.4. – 1.5.2016.

Porin Akateeminen Wappu käynnistyy keskiviikkona opiskelijakunta SAMMAKKO:n ja Pointer ry:n järjestämällä Wapprobatur-baaritutkintokierroksella. Lippuja tapahtumaan voi ostaa Pointerin toimistosta aukioloaikoina tai netin kautta. Wapprobatur-kierrosta edeltää legendaariset Kokemäenjoen haastesoudut, jossa mittaa toisistaan ottavat SAMK:in ja yliopistokeskuksen opiskelijat ja henkilökunta toisiaan vastaan. Soudut alkavat Etelärannassa klo 17.00

Torstaina bussi starttaa Kulma ry:n perinteiseksi muodostuneelle Wappusafarille, joka kiertää Satakunnan tunnetuimmat ravitsemusliikkeet päivän aikana. Lippuja tapahtumaan voit ostaa Pointerin toimistosta ja netistä.

Perjantaina rauhoitutaan hengailun ja grillailun merkeissä Opiskelijatalo Saikulla. Innokkaimmille luvassa myös ohjelmaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lauantaina vuorossa on juhlalliset, akateemiset vappuperinteet klo 17.30 alkaen, ja Raatihuoneenpuistossa kuullaan Pointer ry:n puheenjohtajan ja yliopistokeskuksen johtajan vapputervehdykset. Ohjelma jatkuu Satakunnan karhu -patsaan pesulla ja alumninauhan laittamisella patsaalle. Tasan kello 18.00 patsaan päähän painetaan teekkarilakki. Kaupunkilaiset ovat erittäin tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen!

Vappu ei ole kuitenkaan Vappu ilman silliä! Vapunpäivänä Porin Teekkarit tarjoilee perinteisen silliaamiaisen Raatihuoneenpuistossa klo 10–12. Silliaamiainen on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma. Tapahtuma jatkuu Etelärannassa, missä sillit huuhdotaan alas jokivedellä kasteen merkeissä. Yliopistokeskuksen fuksit sekä hieman vanhemmatkin opiskelijat kastetaan jokeen klo 13 alkaen. Rannalla opiskelijoita odottaa perinteikäs teekkarisauna, jonka löylyissä voi palautua hyisestä uintireissusta.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi Akateemiseen Wappuun 2016!