Apulaisprofessori Kirsi-Mari Kallion artikkeli Top cited -listalle

Apulaisprofessori Kirsi-Mari Kallion (Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö) Human Relations -journaalissa julkaistu artikkeli on päässyt journaalin Top cited -listalle tässä kuussa.

Apulaisprofessori Kirsi-Mari Kallion (Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö) Human Relations -journaalissa julkaistu artikkeli ”Ethos at stake: Performance management and academic work in universities” on päässyt journaalin Top cited -listalle tässä kuussa. Artikkeli käsittelee suoritusmittauksen vaikutuksia yliopistoihin erityisesti työntekijöiden eetoksen näkökulmasta. Tutkimuksessa todetaan, että opettajien ja tutkijoiden akateeminen eetos on muuttumassa suoritusmittauksen myötä.

Top cited-listaus tarkoittaa, että artikkeli on ollut muiden tutkijoiden keskuudessa suosittu, ja muut ovat ahkerasti viitanneet tutkimukseen omissa julkaisuissaan. Top cited-artikkelit ovat myös vapaasti ladattavissa kuukauden ajan.

Journaali Human Relations on vuodesta 1947 asti toiminut arvostettu tieteellinen aikakausjulkaisu, joka julkaisee korkeatasoista poikkitieteellistä organisaatiotutkimusta. Journaalin kustantaja on Sage.

Artikkeli löytyy täältä: http://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/0018726715596802#articleShareContainer ja se on vapaasti ladattavissa kuukauden ajan. Artikkeli on kirjoitettu yhdessä Tomi J. Kallion (Linnaeus university), Janne Tienarin (Hanken) ja Timo Hyvösen (Tampereen yliopisto) kanssa. 

Kirsi-Mari Kallio