August palvelee monipuolisemmin

Yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva August (lk 103) on remontoitu ja valmiina käyttöön entistä ehompana.August on varattavissa UCPorin omalle väelle ja ulkopuolisille käyttäjille kuten ennenkin.

Varausten ulkopuolella tila toimii yliopistokeskuksen opiskelijoiden ja henkilökunnan työskentelytilana Palvelukeskuksen aukioloaikoina eli ma-ti 8-18 ja pe 8-16. Reaaliaikainen varauskalenteri on näkyvissä Palvelukeskuksen infonäytöllä.

Ryhmien opetustilanteita ja kokouksia, esittelyjä, infotilaisuuksia, seminaareja yms. varten tila tulee varata entiseen tapaan.

Varausten ulkopuolella August on siis avoinna opiskelijoille luentojen ulkopuoliselle työskentelylle samaan tapaan kuin kirjaston ryhmätyötila. Henkilökunta voi halutessaan ottaa vaikka läppärin kainaloon ja työskennellä Augustissa.

Eväitä ja juomia Augustiin ei saa tuoda, jotta tila pysyy siistinä ja miellyttävänä käyttää.

Augustissa on kuusi neljän hengen pöytäryhmää, seisomatyöpisteitä 11 henkilölle sekä nojatuolipaikkoja. Yhteensä tilassa on paikkoja 42 henkilölle. Perinteinen valkotaulu on korvattu liikuteltavilla versioilla. Samoin videotykin ja valkokankaan tilalla  on televisio, jonka paikkaa on mahdollista vaihtaa. Käyttäjät voivat siirrellä tilan kalusteita oman tilaisuutensa edellyttämällä tavalla. Kalusteet palautetaan käytön jälkeen takaisin omille paikoilleen.

Tervetuloa Augustiin!

Tilavuokrauspalvelut (Porin yliopistokeskuksen toimitilapalvelut/RTK-Palvelu Oy)