Digi- ja julkaisutuotannon tehovalmennusta - ilmoittaudu mukaan 19.2. mennessä

Digi- ja julkaisutuotannon tehovalmennusta - ilmoittaudu mukaan 19.2. mennessäVielä muutama paikka vapaana! Käytännöllinen tehokoulutusohjelma digitaalisen viestinnän (Verkkoviestintä) ja julkaisutuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta (...

Digi- ja julkaisutuotannon tehovalmennusta - ilmoittaudu mukaan 19.2. mennessä

Vielä muutama paikka vapaana!

Käytännöllinen tehokoulutusohjelma digitaalisen viestinnän (Verkkoviestintä) ja julkaisutuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta (Julkaisugrafiikka). Ohjelmassa on mukana myös tuotanto mobiileille digitaalisille päätelaitteille.

Kustannukset
Koulutuksen kustannuksista vastaa Suomen valtio / Porin oppisopimuskeskus. Toteutuksesta vastaa People Group Academy Oy. Koulutus alkaa 7.3.2014, ja se toteutetaan Porissa. Ennakkoilmoittautumiset ke 19.2.2014 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sisältö
- Julkaisutuotanto, Web ja mobiilit päätelaitteet (6-8 päivää)
- Julkaisutuotanto, Print (6-8 päivää)
- Julkaisutuotannon suunnittelu ja ilmiasu, Print ja web (2 pv)

Lisätiedot
Lataa tarkemmat koulutusohjelmakohtaiset lisätiedot oheisesta linkistä (sisällöt,aikataulut jne.): Verkkoviestintä

Kenelle koulutus on suunnattu?
Koulutus on suunnattu markkinointiviestinnän tekijöille, kohderyhmänä mm. mainostoimistojen, sanomalehtien, viestintätoimistojen sekä yritysten markkinointi- ja viestintäyksiköiden markkinointiviestinnän toteutuksesta ja suunnittelusta vastaavat henkilöt. Koulutus sopii erinomaisesti myös yrittäjille ja pienille yrityksille. Osallistujien koulutusohjelmille antamat palautteet ovat olleet kiitettävää tasoa ja hyöty oman työn kehittämiseen on ollut merkittävää.

Kouluttajat
Vastuukouluttajina toimivat alan kokeneet ammattilaiset, jotka ovat säännöllisesti tekemisissä käytännön ja tuotannon toteutusten kuin myös alan kehityksen kanssa. Vastuukouluttajana toimii mm. Teemu Tiitinen.

Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto
Verkkoviestinnän/Julkaisugrafiikan koulutuksessa suoritetaan Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto suuntautumisena Verkkoviestintä/Julkaisugrafiikka. Tutkinnon suorittamiseen liittyvän OPH:n tutkintomaksun (58€) maksaa opiskelija/työnantaja. Koulutusohjelman päätteeksi suoritetaan ammattitutkintoon ja ammattipassiin oikeuttavat tutkintosuoritteet, jotka ovat osoitus henkilön laaja-alaisesta osaamisesta ja yritykselle osoitus ammattitaitoisesta työvoimasta. Lisäksi tutkinto on henkilöille itselleen arvokasta pääomaa. Ammattipassi on voimassa koko EU:n alueella.

Opiskelu toteutetaan täydennyskoulutuksena tapahtuvana oppisopimusopiskeluna.
Oppisopimuksessa yhdistetään työpaikalla tapahtuva työssä oppiminen ja työtehtävät sekä opinnot toimivaksi  koulutuskokonaisuudeksi. Oppisopimuskoulutus edellyttää, että opiskelija pääsee koulutuksen aikana harjoittelemaan tavoitteeksi asetettuja tietoja ja taitoja myös omassa työssään.

Ilmoittautuminen
Ole siis nopea ja varaa opiskelupaikkasi 7.3.2014 alkavaan koulutukseen ensi tilassa. Koulutusohjelmaan ilmoittautuminen ke 19.2.2014 mennessä. Osallistujille pidetään koulutusta koskeva info 27.2.2014 Porissa.

Lisätiedot: janne.korhonen(at)peoplegroup.fi, 040-8654 886.