Esitelmäkutsu: TiedeAreena-tutkimusseminaari 25.9.2015

Porin yliopistokeskuksen tutkijoita ja tutkimusta tutuksi tekevä TiedeAreena-yleisötapahtuma järjestetään kymmenennen kerran 25.9.2015. Tapahtuman yhteydessä järjestetään yliopistokeskuksen, emoyliopistojen ja Satakunnan muiden korkeakoulujen...

Porin yliopistokeskuksen tutkijoita ja tutkimusta tutuksi tekevä TiedeAreena-yleisötapahtuma järjestetään kymmenennen kerran 25.9.2015.  Tapahtuman yhteydessä järjestetään yliopistokeskuksen, emoyliopistojen ja Satakunnan muiden korkeakoulujen tutkimusta esille tuova TiedeAreena-tutkimusseminaari. 

TiedeAreena-tutkimusseminaarissa kokoontuu yhteensä kahdeksan työryhmää (esitelmäkutsu koskee viittä ryhmää), joissa tutkijat, asiantuntijat, vaikuttajat, päättäjät ja muut toimijat voivat esitellä omia tutkimuksiaan tai tutkimusideoitaan. Tutkimusseminaarin sessioiden teemat perustuvat Porin yliopistokeskuksen  tutkimusyhteistyön painoaloihin. Listan työryhmistä ja niiden kuvauksista sekä ohjelman löydät seminaarin nettisivuilta.

Jokaiseen sessioon otetaan 4-5 kpl 15 minuutin esitystä. Tutkimusseminaarin esitykset ovat suurelle yleisölle avoimia ja esityskielenä on pääsääntöisesti suomi. Esitelmäehdotusten tiivistelmiä otetaan vastaan 15.5.2015 saakka tapahtuman nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Tiivistelmien pituus on max 3000 merkkiä (lopulliset tiivistelmät seminaarijulkaisuun 2500-3000 merkkiä). Tieto työryhmiin hyväksytyistä tiivistelmistä julkaistaan 15.6.2015.