Esitelmäkutsu: TiedeAreena-tutkimusseminaari

Porin yliopistokeskuksen tutkijoita ja tutkimusta tutuksi tekevä TiedeAreena-yleisötapahtuma järjestetään yhdennentoista kerran 23.9.2016.  Tapahtuman yhteydessä järjestetään yliopistokeskuksen, emoyliopistojen ja Satakunnan muiden korkeakoulujen...

Porin yliopistokeskuksen tutkijoita ja tutkimusta tutuksi tekevä TiedeAreena-yleisötapahtuma järjestetään yhdennentoista kerran 23.9.2016.  Tapahtuman yhteydessä järjestetään yliopistokeskuksen, emoyliopistojen ja Satakunnan muiden korkeakoulujen tutkimusta esille tuova TiedeAreena-tutkimusseminaari.

TiedeAreena-tutkimusseminaarissa kokoontuu yhteensä 6 työryhmää, joissa tutkijat, asiantuntijat, vaikuttajat, päättäjät ja muut toimijat voivat esitellä omia tutkimuksiaan tai tutkimusideoitaan. Tutkimusseminaarin sessioiden teemat perustuvat Porin yliopistokeskuksen tutkimusyhteistyön painoaloihin. Listan työryhmistä ja niiden tarkemmista kuvauksista löydät seminaarin nettisivuilta. Seminaaripapereiden abstrakteista kootaan lisäksi syksyllä yliopistokeskuksen yhteinen julkaisu (ISBN; ISSN).

TEEMAT 2016:

DIGITAALINEN YHTEISKUNTADIGITALISAATIO ORGANISAATIOIDEN VÄLISISSÄ VERKOSTOISSASAA PELILLISTÄÄ, MUT EI OL PAKKO HEI! PELITUTKIMUKSEN- JA TUOTANNON UUDET TUULETSOSIAALINEN EHEYSSOSIAALINEN MEDIA (SOME) NYKYPÄIVÄN DIGINUOTIOIHMINEN & YMPÄRISTÖ

Jokaiseen sessioon otetaan 4-5 kpl 15 minuutin esitystä. Tutkimusseminaarin esitykset ovat suurelle yleisölle avoimia ja esityskielenä on pääsääntöisesti suomi. Esitelmäehdotusten tiivistelmiä otetaan vastaan 6.6.2016 saakka tapahtuman nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Tiivistelmien pituus on max 3000 merkkiä (lopulliset tekstit seminaarijulkaisuun 1-2 sivua mukaan lukien mahdollisen lähdeluettelon). Tieto työryhmiin hyväksytyistä tiivistelmistä julkaistaan 20.6.2016. Samassa yhteydessä toimitetaan tarkempi ohjeistus ja lomakepohja tulevaa julkaisua varten. Artikkelikokoelman tekstien deadline on 15.8.

Lisätietoja: pauliina.tuomi@tut.fi 
https://www.ucpori.fi/tiedeareena-seminaari