Henkilökunta ja opiskelijat mukaan GamiFIN-konferenssiin

Porin yliopistokeskuksessa järjestetään toukokuussa kansainvälinen pelillistämisen konferenssi, GamiFIN 2017. Toukokuun 9.-10. päivä Porin yliopistokeskuksessa järjestettävä GamiFIN-konferenssi on pelillistämisen tutkijoiden, asiantuntijoiden ja...

Porin yliopistokeskuksessa järjestetään toukokuussa kansainvälinen pelillistämisen konferenssi, GamiFIN 2017. Toukokuun 9.-10. päivä Porin yliopistokeskuksessa järjestettävä GamiFIN-konferenssi on pelillistämisen tutkijoiden, asiantuntijoiden ja teollisuuden edustajien moniulotteinen kohtaamispaikka. Ohjelmassa on mielenkiintoisia sessioita pelillistämisen tutkimuksen saralta sekä erittäin kovan luokan ja maailmalla tunnettujen alan asiantuntijoiden keynoteluentoja.

Ohjelma:
http://gamifinconference.com/program/

Yliopistokeskuksen opiskelijat ja henkilökunta kutsutaan kuuntelemaan sessioesityksiä ja keynoteluentoja ilmaiseksi. Jos haluat kuitenkin nauttia konferenssin koko ohjelmasta tarjoiluineen sekä konferenssi-illallisineen, rekisteröinti (a' 250€) on nyt avoinna:
http://gamifinconference.com/registeration/

Toivomme henkilökunnan ja opiskelijoiden ilmoittautuvan suuntaa antavasti alla olevalla lomakkeella. Toivomme tietoa siitä, oletko osallistumassa 9. ja/tai 10.5.

Tartu tilaisuuteen kuulla ainutlaatuinen kattaus pelillistämisen edelläkävijöitä!

Lisätiedot:
Pauliina Tuomi
pauliina.tuomi@tut.fi

Jari Multisilta
jari.multisilta@ucpori.fi