Hyvinvointipalvelujen innovatiivinen johtaminen ja kehittäminen – Pirullinen ongelma?

Hyvinvointipalvelujen innovatiivinen johtaminen ja kehittäminen – Pirullinen ongelma?Seminaari on tarkoitettu hyvinvointipalvelujen johtamisen ja kehittämisen parissa työskenteleville julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin edustajille,...

Hyvinvointipalvelujen innovatiivinen johtaminen ja kehittäminen – Pirullinen ongelma?

Seminaari on tarkoitettu hyvinvointipalvelujen johtamisen ja kehittämisen parissa työskenteleville julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin edustajille, opiskelijoille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Seminaarissa Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön tutkijat esittelevät hyvinvointialaan, julkiseen sektoriin ja luovaan talouteen liittyviä tutkimusteemojaan. Lisäksi seminaarissa kuullaan Filosofian tohtori Pertti Laineen hyvinvointiin pureutuva alustus sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ainejohtaja Tanja Johanssonin kommenttipuheenvuoro.

Tilaisuuden päättää Porin kaupungin tietohallintojohtaja Heikki Haaparannan vetämä paneelikeskustelu, jossa kommentoidaan tutkijoiden esille nostamia teemoja ja kehittämis- ja hanketyön tulevaisuuden haasteita. Paneelikeskusteluun osallistuvat professori Tomi Kallio Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä, maakuntajohtaja Pertti Rajala Satakuntaliitosta, seutujohtaja Henna Lempiäinen Karhukunnista, kulttuurituottaja Emma Susi Porin kaupungilta, teatterijohtaja Angelica Meusel ja näyttelijä, valmentaja Miia Lindström Rakastajat -teatterista sekä toimitusjohtaja Juha Lehtonen Activity Stones Oy:stä.

Seminaarin järjestää Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikössä toteutettava Satakuntaliiton rahoittama EAKR -hanke HITTI – Hyvinvointipalvelujen innovatiivinen johtaminen ja kehittäminen. Hankkeen rahoitukseen osallistuu myös Porin kaupunki.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Reeta Hautaniemi
Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö
reeta.hautaniemi(at)utu.fi, 050 434 2933