I'LL GO! Kansainvälisen työnhaun valmennusta Porissa

Oletko kiinnostunut työskentelemään ulkomailla?Järjestämme nuorille suunnatun kansainvälisen työnhaun valmennuksen Porissa 27.2. alkaen. Valmennuspäivät ja tarkempaa tietoa koulutuksesta löydätosoitteesta: http://www.ely-keskus.fi/documents/8851910/...

Oletko kiinnostunut työskentelemään ulkomailla?

Järjestämme nuorille suunnatun kansainvälisen työnhaun valmennuksen Porissa 27.2. alkaen. Valmennuspäivät ja tarkempaa tietoa koulutuksesta löydätosoitteesta: http://www.ely-keskus.fi/documents/8851910/20621777/pori.pdf/7809457f-3ae2-455f-9374-aa9f888b04cf

Huomaathan, että koulutukseen voi ilmoittautua 3.3. saakka. Valmennuksiin hakeutuminen ja osallistujien valinta tapahtuu TE-palveluiden toimesta. Valmennukset järjestetään Työvoiman liikkuvuus Euroopassa ESR-hankkeen tuella.

Saat valmennuksista tarvittavat työkalut työn hakemiseen ulkomailla sekä neuvoja ja tietoa ulkomaille muuttamisesta ja vieraassa maassa asumisesta. Pääset tekemään valmentajan opastuksella kansainväliseen työnhakuun tarvittavat asiakirjat ja saat käyttöösi henkilökohtaisen suunnitelman työnhakuun ulkomailla.

Näillä eväillä pääset vauhtiin kansainvälisessä työnhaussa – kohta työpaikka haluamassasi maassa saattaa olla sinun!

Löydät kootusti tietoa kaikista I’LL GO! Kansainvälisen työnhaun valmennuksistamme osoitteesta: http://www.ely-keskus.fi/web/tyovoimanliikkuvuus/tyonhakijalle#.WH3DOSbavIX.