ISIC -opiskelijakortti nyt myös mobiilissa

ISIC-lisenssi suoraan Frank Appista 6.3. alkaen! Yhden vuoden mittaisen ISIC-lisenssin voi uusimmassa Frank Appin versiossa (2.0.5) ostaa suoraan Frank Appista vain muutamalla klikkauksella. Vuoden mittaisen lisenssin hinta on Lukiolaisten liiton, SAKKI...

ISIC-lisenssi suoraan Frank Appista 6.3. alkaen!

Yhden vuoden mittaisen ISIC-lisenssin voi uusimmassa Frank Appin versiossa (2.0.5) ostaa suoraan Frank Appista vain muutamalla klikkauksella. Vuoden mittaisen lisenssin hinta on Lukiolaisten liiton, SAKKI:n, opiskelijakuntien ja ylioppilaskuntien jäsenille vaivaiset 3 euroa -  eli opiskelijaedut ympäri maailman on nyt saatavilla todella pikkurahalla! 

Frank Appin kautta ostettu ISIC-lisenssi näkyy digitaalisessa opiskelijakortissa kääntöpuolella (eli tulee näkyviin viivakoodia painamalla), ja sieltä näkyy ISIC-numero, mitä tarvitsee esimerkiksi ISICin verkkoalennuksia käytettäessä tai opiskelijahintaisia lentolippuja ostettaessa. 

Vielä tällä hetkellä Frank Appissa ei voi aktivoida aiemmin ostettua ISIC-lisenssiä (eli esim. fyysisen kortin mukana ostettua). Opiskelijat, joilla on jo ISIC-lisenssi esimerkiksi muovisessa opiskelijakortissa, voivat aktivoida oman ISIC-numeronsa normaalisti ISIC Appissa. (Ks. ohjeet aktivointiin alta)

--> Lue lisää Frank Appin päivitetystä versiosta sekä ISIC-lisenssin ostamisesta täältä.

ISIC App ja digitaalinen ISIC-kortti

Digitaalista lisenssiä voi parhaiten hyödyntää ISIC:n oman sovelluksen kautta, joka on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille. ISIC Appista löytyy ISIC:n opiskelija-alennukset Suomessa ja maailmalla. Sovelluksessa on kätevät kartta- ja listanäkymät: kartalta näkyy helposti lähimmät alennuspaikat ja listalta voi tarkistaa myös verkossa saatavilla olevat ISIC-alennukset. Alennusnäkymää voi myös rajata tarpeen mukaan (esim. majoitus, ruoka & juoma tai urheilu).

ISIC Appissa näkyy myös digitaalinen ISIC-kortti, mitä näyttää palveluntarjoajille. Pääset tutustumaan ISIC Appin demoversioon täältä.
 

Pikaohjeet ISIC Appin lataukseen:

1. Lataa ISIC App puhelimesi tai tablettisi mobiilikaupasta

2. Rekisteröidy ISIC Appiin ISIC-numerollasi

3. Tarkista vahvistussähköposti ISIC:lta ja vahvista käyttäjätilisi

4. Lataa kuva itsestäsi tarvittaessa ISIC App -profiiliisi


--> Kysymyksiä ja vastauksia littyen ISIC Appiin löydät täältä.