Jari Multisilta Porin yliopistokeskuksen johtajaksi

Jari Multisilta Porin yliopistokeskuksen johtajaksiPorin yliopistokeskuksen johtajaksi on valittu multimedian professori Jari Multisilta. Uusi johtaja aloittaa tehtävässään todennäköisesti marraskuun alussa. Jari Multisilta (s. 1966) on työskennellyt...

Jari Multisilta Porin yliopistokeskuksen johtajaksi

Porin yliopistokeskuksen johtajaksi on valittu multimedian professori Jari Multisilta. Uusi johtaja aloittaa tehtävässään todennäköisesti marraskuun alussa.

Jari Multisilta (s. 1966) on työskennellyt multimedian tutkijana ja professorina Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikössä vuosina 1996 - 2010. Vuonna 2011 hän siirtyi Helsingin yliopistoon johtamaan oppimisen tutkimuksen verkostoa Ciceroa. Kansainvälistä kokemusta Multisillalla on Stanfordin yliopistosta, jossa on hän työskennellyt useaan otteeseen tutkijana.

- Palaan kotikaupunkiini Poriin oikein innostuneena. Porissa on paljon potentiaalia ja vahvoja toimijoita, joiden kanssa haluan olla kehittämässä monitieteistä tutkimusta ja viemässä yliopistokeskusta eteenpäin, Multisilta kertoo.

Multisilta seuraa yliopistokeskuksen johtajana Harri Peltoniemeä, joka siirtyi alkukesästä Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen johtajaksi.

Porin yliopistokeskus on 2 800 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja neljän yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö. Yliopistokeskuksen toimintaa koordinoi Tampereen teknillinen yliopisto.