Kevään haussa 245 opiskelupaikkaa

Kevään haussa 245 opiskelupaikkaa Porin yliopistokeskuksen kevään koulutushaussa on tarjolla yhteensä 245 opiskelupaikkaa syksyllä 2014 alkaviin tutkintoon johtaviin opintoihin. Hakuajat vaihtelevat yksiköittäin: ensimmäiset haut umpeutuvat 28.2.,...

Kevään haussa 245 opiskelupaikkaa

Porin yliopistokeskuksen kevään koulutushaussa on tarjolla yhteensä 245 opiskelupaikkaa syksyllä 2014 alkaviin tutkintoon johtaviin opintoihin. Hakuajat vaihtelevat yksiköittäin: ensimmäiset haut umpeutuvat 28.2., viimeiset 1.4.2014

Tampereen teknillisen yliopiston uudessa Johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelmassa on avoinna 60 paikkaa tekniikan kandidaateille ja insinööreille.

Tampereen yliopiston Porin yksikön Sosiaalityön ja Sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelmiin sekä Hyvinvointipalvelujen järjestämisen maisteriohjelmaan valitaan 40 uutta opiskelijaa soveltuvan korkeakoulututkinnon tai esimerkiksi avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella.

Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa on 30 paikkaa tradenomien erillisvalinnassa, 30 paikkaa uudessa Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelmassa soveltuvan yliopistotutkinnon tai liiketalouden tradenomin tutkinnon suorittaneille sekä 40 paikkaa toisen asteen tutkinnon suorittaneille.

Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelmassa on 15 paikkaa soveltuvan kandidaatin tai amk-tutkinnon suorittaneille ja 30 paikkaa toisen asteen tutkinnon suorittaneille.

Niin sanotun ristiinopiskelun kautta Porin yliopistokeskuksen opiskelija voi sisällyttää tutkintoonsa opintojaksoja tai kokonaisen sivuaineen yliopistokeskuksen muiden yksiköiden opetustarjonnasta.

Lisätietoa hakukohteista:
www.ucpori.fi/haku

5.2. klo 15-17 Porin yliopistokeskuksen tutkintokoulutuksen ja avoimen yliopiston tarjonnan infotilaisuus: ala-aulassa yliopistojen esittelypisteet, auditoriossa lyhyet tietoiskut klo 15 ja 16.

----

Satakunnassa opiskelee yli 10 000 yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijaa Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Vuosittain aloittaa noin 1 500 uutta opiskelijaa. Satakunnan korkeakoulut (Diakonia-ammattikorkeakoulu, Porin yliopistokeskus, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos/Rauma) esittäytyvät Porin kaupunginkirjaston - Satakunnan maakuntakirjaston näyttelyssä 25.1.2014 asti.