Kimblellä Science Slamin voittoon

TiedeAreena-tapahtumassa viidennen kerran järjestetyn Science Slamin voittopokaalin pokkasi tothtorikoulutettava Lilli Sihvonen (Turun yliopisto, Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma) aiheella Kimble-juomapeli ja eläytymismenetelmän...

TiedeAreena-tapahtumassa viidennen kerran järjestetyn Science Slamin voittopokaalin pokkasi tothtorikoulutettava Lilli Sihvonen (Turun yliopisto, Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma) aiheella Kimble-juomapeli ja eläytymismenetelmän haitat ja hyödyt. Voittaja sai yleisön puolelleen kertoen tutkimuksestaan selkeästi ja erittäin humoristisesti, kuten tapahtuman luonteeseen kuuluu.  Esityksiä kommentoineen asiantuntijaraadin kunniamaininnan sai yliopisto-opettaja, tohtorikoulutettava Usva Friman.

Keski-Euroopassa suosittu Science Slam tuo kansanomaisesti esille tieteen saavutuksia ja tutkimusaiheita. KulttuuriKulmassa järjestetyssä tapahtumassa voitosta kilvoitteli viisi yliopistokeskuksen piirissä toimivaa tutkijaa tai jatko-opiskelijaa.