Kirjaston syystervehdys

Syystervehdys kesän aikana hieman uudistuneesta yliopistokeskuksen kirjastosta ja oikein hyvää uuden kauden alkua kaikille!

Kirjasto on taas auki normaalisti. Kesäsulun aikana tapahtui seuraavaa: Tampereen Tutcat- ja Turun kauppakorkean Volter- kokoelmat on nyt jaettu omiin hyllyihinsä ja niissä vielä kurssikirjat erillisiin kurssikirjahyllyihin. Kauppiksen ja Tampereen lyhytlainat siirrettiin tiskin takaa sisäänkäynnin viereen ja KTMT:n lyhytlainat KTMT:n hyllyriviin.  Kesän aikana poistettuja kirjoja tulee lähiaikoina jakoon. Vaihtohylly sai nyt tehdä tilaa paljon toivotuille säilytyslokeroille, jotka siis viimein tänne saatiin. Avaimen saa minulta lainaksi kirjastokortilla (neljäksi viikoksi kerrallaan).

 Luetteloin vielä pinon kesän aikana tulleita paperisia graduja ja sitten se on ohi – tästedes siis myös Turun kaikki gradut ovat sähköisessä muodossa ja niitä kaikkia saa lukea sekä haluttaessaan tulostaa kirjastossa, sekä avoimessa verkossa julkaisemiseen luvan antaneiden töitä tietysti kätevästi netistä www.utupub.fi. Kirjaston paperisista kauppiksen graduista muodostetaan arkistokokoelma. Siksi niiden lainaaminen lopetetaan syksyn aikana, mutta lukusalikäytössä pysyvät kyllä. Tiedotellaan tästä lisää. 

 Esteettömyyssyistä hieman levennettiin liikkumatiloja, poistettiin allergisoivat huonekasvit (traakkipuut ja limoviikuna) ja tilattiin lisävalaisimia. Aukioloaikoina on nyt esteetön kulku ovesta.

 

Tapaamisiin kirjastolla!
Lämpimin syysterveisin Anna