KTT Kirsi-Mari Kalliosta laskentatoimen ja rahoituksen apulaisprofessori

Kauppatieteiden tohtori Kirsi-Mari Kallio aloitti huhtikuun alussa Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä laskentatoimen ja rahoituksen apulaisprofessorina (Associate Professor) ja aineen vastuuopettajana. Kallio on ensimmäinen Porin yksiköstä...

Kauppatieteiden tohtori Kirsi-Mari Kallio aloitti huhtikuun alussa Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä laskentatoimen ja rahoituksen apulaisprofessorina (Associate Professor) ja aineen vastuuopettajana. Kallio on ensimmäinen Porin yksiköstä valmistunut tohtori, joka nimitetään professorin tehtävään.

Kirsi-Mari Kallio on kotoisin Porista ja valmistunut kauppatieteiden maisteriksi v. 2004 Turun kauppakorkeakoulussa sekä kauppatieteiden tohtoriksi v. 2014 Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä. Kallio on tietointensiivisten yritysten laskentatoimen dosentti. Hän on opettanut laskentatoimen ja rahoituksen kursseja Porin yksikössä vuodesta 2004 lähtien. Kallio on lisäksi toiminut vuodesta 2014 lähtien Turun kauppakorkeakoulun johtokunnan jäsenenä.

Lisätiedot: Apulaisprofessori, KTT Kirsi-Mari Kallio, p. 050 520 0772


Kirsi-Mari Kallio