Kv- ja viestintäharjoittelijaksi koordinaatioyksikköön, toimittajaksi verkkolehteen?

Kv- ja viestintäharjoittelijaksi koordinaatioyksikköön, toimittajaksi verkkolehteen?UCPoriNews -verkkolehdellä on noin 1500 yliopistokeskuksen eri sidosryhmiin kuuluvaa lukijaa. UCPoriNews ilmestyy viisi kertaa vuodessa (2 krt syksyllä, 3 krt keväällä...

Kv- ja viestintäharjoittelijaksi koordinaatioyksikköön, toimittajaksi verkkolehteen?

UCPoriNews -verkkolehdellä on noin 1500 yliopistokeskuksen eri sidosryhmiin kuuluvaa lukijaa. UCPoriNews ilmestyy viisi kertaa vuodessa (2 krt syksyllä, 3 krt keväällä).

Koordinoivan toimittajan tehtäviin kuuluvat verkkolehden sisällön suunnittelu, juttujen kirjoittaminen (ml. valokuvaus) ja delegointi toimittajakunnalle sekä verkkolehden julkaiseminen yliopistokeskuksen internet-sivuilla kuvankäsittelyineen.

Koordinoivaa toimittajaa haetaan alustavasti syyslukukaudelle vuodenvaihteessa 2014–15 mahdollisesti tapahtuvien muutosten vuoksi. Valittavalla henkilöllä on kuitenkin mahdollisuus jatkaa tehtävässä myös vuodenvaihteen jälkeen.

Hakuaika päättyy 15.9.

Porin yliopistokeskuksen koordinaatioyksikkö ja International Office hakevat viestintä- ja kv-harjoittelijaa syyslukukaudeksi 2014. Tehtäviin kuuluu mm.
Vaihto-opiskelijoiden vastaanottamiseen liittyvissä käytännön asioissa avustaminen Tapahtumatuotannoissa ja -markkinoinnissa avustaminen Verkkolehti UCPori Newsin toimittamiseen ym. sidosryhmäviestintään osallistuminen Yliopistokeskuksen sosiaalisen median sivujen kehittäminen ja ylläpito Yliopistokeskuksen esittelyt oppilaitoksille

Harjoittelua on lähtökohtaisesti 2 pv/vko mutta järjestelyistä voidaan sopia joustavasti riippuen tavoitteleeko harjoittelija jaksosta esim. opintopisteitä.

Hakuaika päättyy 30.8.


HAKUILMOITUKSET


Lisätietoa:
MARIA VÄKIPARTA
Yhteyspäällikkö, Porin yliopistokeskus
Gsm 040 8262 819 | maria.vakiparta[at]ucpori.fi