Lähde mukaan vihreään aarteenetsintään! Itupiilo 31.3.–3.4.2016

(Viherympäristöliiton tiedote)Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma toteuttaa Itupiilo-aarteenetsintäpelin yhteistyössä Viherympäristöliiton, Kaupunginpuutarhurien Seuran ja Kekkilän kanssa. Kampanjan tarkoituksena...

(Viherympäristöliiton tiedote)

Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma toteuttaa Itupiilo-aarteenetsintäpelin yhteistyössä Viherympäristöliiton, Kaupunginpuutarhurien Seuran ja Kekkilän kanssa. Kampanjan tarkoituksena on innostaa nuoria aikuisia puutarhaharrastuksen pariin ja samalla houkutella heidät ulos tutkimaan omaa lähiympäristöään.

Kampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat opiskelijat, ja se toteutetaan kuuden kaupungin alueella 31.3.–3.4.2016. Peliin voi osallistua Instagram-sovelluksen kautta seuraamalla päivittäin annettavia kuvavihjeitä. Aarteita on piilotettu kaiken kaikkiaan 72 kappaletta ja niitä pääsee etsimään Espoosta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Porista, Tampereelta ja Turusta. Nopeimmat aarteenetsijät saavat aloituspaketin ikkuna- tai parvekeviljelyyn. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan kaksi pääpalkintoa: Kekkilän viljelylaatikko sekä viherseinä. Lisäksi luvassa on myös pienempiä palkintoja.

Kampanja on osa valtakunnallista Vihervuotta 2016. Teemavuoden tarkoituksena on edistää ympäristön viihtyisyyttä ja sitä kautta ihmisten hyvinvointia. Itupiilo suunnitellaan Vihervuoden teemojen mukaisesti ja palkintojen pääsponsorina toimii Kekkilä. Tarkemmat osallistumisohjeet saat seuraamalla kampanjaa @itupiilo Instagramissa ja Facebookissa.

Säännöt (.pdf)

Lisätietoja:
Aliisa Sinkkonen FM, Turun yliopisto, aliisa.sinkkonen@utu.fi, p. 050 3038 369
Tiia Naskali, projektisihteeri Vihervuosi – Gröna Året 2016, tiia.naskali@vyl.fi, p. 050 4381 860
Nina Kinnunen, Marketing Communications Manager, Kekkilä Group, nina.kinnunen@kekkila.fi, p. +358 40 7775 333

Itupiilo Instagramissa @itupiilo
Itupiilo Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1659250997672052/
www.vihervuosi.fi