Liiketoimintaan kasvua datan analysoinnilla -seminaari

Aika- ja paikka: ke 23.11.2016 klo 8.00-11.00, Merimäen auditorio 122 (1. krs), Suojantie 2, RaumaTervetuloa avoimen datan ja data-analytiikan teemoihin pohjautuvaan seminaariin. Tapahtumassa esitellään käytännön läheisin esimerkein, miten yritykset...

Aika- ja paikka: ke 23.11.2016 klo 8.00-11.00, Merimäen auditorio 122 (1. krs), Suojantie 2, Rauma

Tervetuloa avoimen datan ja data-analytiikan teemoihin pohjautuvaan seminaariin. Tapahtumassa esitellään käytännön läheisin esimerkein, miten yritykset voivat hyödyntää dataa toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta.

Datan arvo on sen sisältämässä tiedossa. Dataa jalostamalla saadaan tuotettua ymmärrettävää ja hyödyllistä tietoa, jota voidaan käyttää päätöksenteon tukena. Tietoa voidaan hyödyntää toiminnan tehostamisessa ja tuotteiden tai palveluiden kehittämisessä.

Seminaari auttaa sinua kääntämään datan liiketoiminnaksi. Saat käsityksen siitä, mitä on avoin data ja miten sitä voi monin eri tavoin hyödyntää liiketoiminnassa. Ymmärrät data-analytiikan tarjoamat mahdollisuudet ja kuulet data-analytiikan verkostojen perustamisesta Satakuntaan. Mukana on useita case-esityksiä Satakunnan yrityksistä ja työpajassa käsitellään datan hyödyntämisen mahdollisuuksia yrityksissä.

Seminaarin esite
Tarkista viimeisin tieto sivustoilta:

www.avoinsatakunta.fi
www.datatiede.fi

Ilmoittautuminen: Lomakkeella tai sähköpostitse petri.linna@tut.fi 16.11.2016 mennessä.

Seminaarin järjestävät Tampereen teknillisen yliopiston Porin laitoksen kaksi hanketta. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.
AJATAR, www.avoinsatakunta.fi
Projektipäällikkö Petri Linna, petri.linna@tut.fi
Data-analytiikan osaamiskeskittymä, www.datatiede.fi
Projektipäällikkö Timo Ranta, timo.ranta@tut.fi