Muista noudattaa UCPorin kulkuohjeita - hälytyskäynti maksaa opiskelijalle 40/70€!

Muista noudattaa UCPorin kulkuohjeita - hälytyskäynti maksaa opiskelijalle 40/70€!

Kulunvalvontajärjestelmään tulevat hälytykset aiheutuvat pääosin siitä, että henkilöt eivät ole kulkiessaan käyttäneet omaa sähköavaintaan kaikilla ovilla tai he ovat unohtaneet uudelleenkirjautumisen.

Kertaattehan tarvittaessa kulkuohjeet.

Muistetaan siis etenkin iltaisin ja viikonloppuisin (ts. aina ovien ollessa lukittuina), että kukin talossa liikkuva huolehtii omasta kulkemisestaan sisään tullessaan ja poistuessaan sähköavaimella. Mikäli tuot ulkopuolisen tai sähköavaimettoman henkilön taloon, sinun tulee kulkea ko. henkilön kanssa joka tilassa samanaikaisesti.

Esimerkiksi WC-tiloihin poistuessasi et voi jättää ystävääsi yksin luokkatilaan, koska mikäli leimaat itsesi ovella/aukaiset oven, aktivoit hälytykset päälle taaksesi jättämään tilaan/käytävään. Näin ollen ystäväsi saattaa aiheuttaa hälytyksen tiloissa olevien liiketunnistimien vuoksi.

Vaikka hälytyslaskujen lähettäminen on harmillista niin lähettäjälle kuin vastaanottajallekin, Porin yliopistokeskuksen johtoryhmän tekemän päätöksen mukaan aiheutuneet hälytyslaskut veloitetaan ko. hälytyksen aiheuttajalta.

Vartijan tekemä hälytyskäynti maksaa arkisin 40 € ja iltaisin/viikonloppuisin 70 €.

Lisätietoja ja neuvontaa kulunvalvonnasta saat Palvelukeskuksesta.

HUOM! Kulkuohjeet ovat kulkuohje-sivuilla.

Ystävällisin terveisin, Palvelukeskuksen henkilökunta