Ota käyttööön YTHS:n SELF-palvelu

YTHS:n Self-palvelu on otettu laajasti käyttöön. Tähän saakka palvelu on ollut koekäytössä. Self helpottaa asiointiasi YTHS:ssä. Hoidontarpeen arvioinnin jälkeen voit varata aikoja verkossa ja viestiä tietoturvallisesti YTHS:n ammattilaisten kanssa....

YTHS:n Self-palvelu on otettu laajasti käyttöön. Tähän saakka palvelu on ollut koekäytössä. Self helpottaa asiointiasi YTHS:ssä. Hoidontarpeen arvioinnin jälkeen voit varata aikoja verkossa ja viestiä tietoturvallisesti YTHS:n ammattilaisten kanssa.

Lisää yhteystietosi Selfiin

Kun otat Self-palvelun käyttöön, käythän heti lisäämässä palveluun sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosija valitsemassa kielen, jolla haluat palvelua käyttää. Tämä on tärkeää siksi, että saat nopeasti tiedon Self-palveluun tulevista sinua koskevista viesteistä, kuten ajanvarausluvista, terveyskyselystä ja täytettävistä lomakkeista.

Ota muistutukset käyttöön

Suosittelemme, että otat Self-palvelussa käyttöön tekstiviesti- ja/tai sähköpostimuistutukset. Niiden avulla muistat ajoissa siirtää tai perua vastaanottoaikasi, mikäli et pääsekään sovitulle käynnille. Näin vältyt 35 euron sakkomaksulta, jonka perimme perumatta jätetyistä ajoista. Myös jonot lyhenevät, kun peruuttamallesi ajalle pääsee joku toinen.

Varmista, että sähköinen terveyskysely tavoittaa sinut

YTHS kutsuu kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat terveystarkastukseen. Jos olet uusi opiskelija, saat sähköpostitse terveyskyselyn, johon vastaamalla saat henkilökohtaisen palautteen tämänhetkisestä terveydentilastasi. Terveystapaamiseen kutsumme ne opiskelijat, joilla kyselyn perusteella on siihen tarvetta. Saat saapuneesta terveyskyselystä ilmoituksen vain siinä tapauksessa, että olet täyttänyt yhteystietosi Self-palveluun. Kannattaa siis huolehtia, että tietosi ovat ajan tasalla.

Lisää tietoa www.yths.fi

 

Aurinkoista kevättä ja jaksamista opintojen parissa

YTHS opiskeluterveydenhoitaja

Eija Tarri

Porin YTHS:n toimipiste, Siltapuistokatu 2, II krs , H 26

02-621 3943