Pointer vuoden 2014 ainejärjestökilpailun ylivoimaiseksi voittajaksi!

Pointer vuoden 2014 ainejärjestökilpailun ylivoimaiseksi voittajaksi!Pointer ry on Tamyn:n vuoden ainejärjestökilpailun voittaja! Vuoden 2014 ainejärjestökilpailun (1.8.–31.10.2014) aiheena oli ainejärjestön tai sen jäsenten omistamien tavaroiden...

Pointer vuoden 2014 ainejärjestökilpailun ylivoimaiseksi voittajaksi!

Pointer ry on Tamyn:n vuoden ainejärjestökilpailun voittaja!

Vuoden 2014 ainejärjestökilpailun (1.8.–31.10.2014) aiheena oli ainejärjestön tai sen jäsenten omistamien tavaroiden yhteiskäyttö. Valintaa perusteltiin näin:


Pointerin kilpailuraportissa raatia vakuutti yhteiskäytön monipuolisuus sekä käytännöllisyys. Palvelut ovat yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä sekä toiselle yhdistykselle ja yksittäiselle opiskelijalle, ja vastaavat jäsenten tarpeisiin. Kampusfillarit ovat arkea helpottava ja ekologinen tapa jakaa yhdistyksen omaisuutta yhteiseen käyttöön. Lisäksi jäsenten vapaa-ajan käyttöön on tarjolla erilaisia edullisia harrastevälineitä, kuten frisbeegolfkiekkoja. Yhdistysten toimintaa jouhevoittamaan voidaan osa toimistotarvikkeista, kuten laminointilaite tai tarraleimasin jakaa sen sijaan, että jokaisella Porin ainejärjestöllä olisi omat toimistotarvikkeet. Tälläisella tavaroiden yhteiskäytöllä voidaan myös parantaa järjestöjen välistä toimintaa. Kaiken kaikkiaan raati kiinnitti huomiota siihen, että Pointerin käytännöistä on mahdollista muidenkin järjestöjen ottaa mallia tavaroiden ja palveluiden yhteiskäyttöön. Pointer ry valittiin ainejärjestökilpailun ylivoimaiseksi voittajaksi.