Pointerin jakamat ansiomerkit 2016

UCPorin opiskelijoiden eilisessä joulujuhlassa jaettiin vuoden 2016 ansiomerkit.

Ansiomerkin saivat

Minna Alho:
Minna on toiminut aktiivisesti ainejärjestötoiminnassa Porin Kyltereiden sosiaalipoliittisena vastaavana ja kehittänyt sitä kautta lajikokeiluja kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille sekä koordinoinut ja kehittänyt koko yliopistokeskuksen tutortoimintaa

Heikki Rosenholm
Heikki on ollut aktiivinen toimija monessa opiskelijoiden etua ajavassa porilaisessa järjestössä: oikeastaan kaikissa järjestöissä, joissa yhden yksikön opiskelija voi toimia: ainejärjestö Kulmassa, Pointerissa sekä opiskelijataloyhdistys Saikussa sekä lisäksi Porin akateemisessa nörttikulttuurin arvostusseurassa.

Vilho Pirttijärvi
Vilho on toiminut aktiivisesti ainejärjestötoiminnassa sekä ollut merkittävänä tekijänä Porin ylioppilaslehti Pointissa jo usean vuoden ajan. Lisäksi tämä ikoninen kasvo on tehnyt Porin yliopistokeskusta tunnetuksi myös muualla Suomessa; mm. luomalla Facebook-sivun: Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta Moshpitissä

Eveliina Kaukkila
Eveliina on ollut merkittävässä roolissa ainejärjestö Utopian toiminnan kehittämisessä ja ylläpitämisessä sekä toiminut kuluvana vuonna opetuksen johtoryhmässä. Hän on ollut muun muassa kantavana voimana Utopian keväällä järjestämän Kolmas Sektori yhteiskunnassamme seminaarin tuottamisessa. Tämä idearikas henkilö jaksaa jopa valmistumisen kynnyksellä kehittää uusia opiskelijaystävällisiä toimintamalleja.

Annina Hietaranta
Annina on toiminut Pointerin sekä opiskelijatalo Saikun hallituksissa useamman vuoden ajan ja toiminnallaan pyrkinyt tuomaan yliopistokeskuksen eri yksiköiden opiskelijoita lähemmäs toisiaan.

KIITOS KAIKILLE ANSIOMERKKIEN SAAJILLE ARVOKKAASTA TYÖSTÄ PORIN KORKEAKOULUOPISKELIJOIDEN HYVÄKSI!