Porin tiedekirjastosta 24/7-tila

Porin tiedekirjasto on yliopistokeskuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle tästä eteenpäin 24/7-tila. Työskentely kirjaston tiloissa on siis mahdollista myös öisin. 24/7 tilaa ovat kirjaston lisäksi ”kirjastokäytävän” vessat sekä ulko-ovelta 11 C...

Porin tiedekirjasto on yliopistokeskuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle tästä eteenpäin 24/7-tila. Työskentely kirjaston tiloissa on siis mahdollista myös öisin. 24/7 tilaa ovat kirjaston lisäksi ”kirjastokäytävän” vessat sekä ulko-ovelta 11 C kirjastoon johtava käytävä. Kulkeminen aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuu omalla sähköavaimella. Jos aiot työskennellä kirjastossa klo 21 jälkeen, muista tehdä uudelleenkirjautuminen ulko-ovella (11 C) omalla pin-koodillasi klo 20.30 - 21.00 välisenä aikana.
 
Huomioi seuraava yksinkertainen ohje välttääksesi ylimääräiset hälytykset, jotka veloitetaan aina hälytyksen aiheuttajalta: Kulje iltaisin ja viikonloppuisin aina kaikista ovista omalla sähköavaimellasi kumpaankin suuntaan. Lisätietoa (myös hälytysmaksut) osoitteesta www.ucpori.fi/kulkuohje.