Porin yliopistokeskus vetovoimainen yhteishaussa

Korkeakoulujen kevään yhteishaun hakuaika päättyi eilen. Kaikkiin Porin yliopistokeskuksen yksiköihin saatiin jälleen erittäin hyvät hakijamäärät.Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikön johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelmaan hakijoita oli 186...

Korkeakoulujen kevään yhteishaun hakuaika päättyi eilen. Kaikkiin Porin yliopistokeskuksen yksiköihin saatiin jälleen erittäin hyvät hakijamäärät.

Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikön johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelmaan hakijoita oli 186, joista ensisijaisia 160. Kertaluontoisena järjestettävään automaatiotekniikan DI-ohjelmaan hakemuksia saapui 35.

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön hakijamäärä oli 1296. Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelmaan haki yhteensä 338 hakijaa, kasvua edellisestä vuodesta oli n. 56 %. Ensisijaisia hakijoita 187 (55 % hakijoista).

Turun yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelmaan (HuK ja FM) hakemuksia saapui 83. Aloituspaikkoja koulutusohjelmassa on 29.

Tampereen yliopiston Porin yksikköön hakijoita oli yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-ohjelmaan (YTK ja YTM) 7, sosiologian maisterikoulutukseen 17, sosiaalipolitiikan maisterikoulutukseen 10, sosiaalityön tutkinto-ohjelmaan (YTK ja YTM) 44 ja sosiaalityön maisterikoulutukseen 148.