Porin Kauppiassäätiö on lahjoittanut apurahan Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön gradutyöskentelyyn

Porin Kauppiassäätiö on lahjoittanut apurahan Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön gradutyöskentelyynPorin Kauppiassäätiö on luovuttanut Esko Salmio -apurahana 8000 euroa Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä opinnäytetöinä tehtävään alueen...

Porin Kauppiassäätiö on lahjoittanut apurahan Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön gradutyöskentelyyn

Porin Kauppiassäätiö on luovuttanut Esko Salmio -apurahana 8000 euroa Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä opinnäytetöinä tehtävään alueen vientiteollisuuden tutkimukseen.

Porin Kauppiassäätiö on vuodesta 2004 alkaen tukenut Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön kauppatieteellistä opinnäytetutkimusta. Kauppiassäätiön apuraha on merkittävä Porin KTM-koulutuksen alueellista vaikuttavuutta ja vetovoimaisuutta lisäävä kannuste sekä opiskelijoille että opettajille. Nykyisessä muodossaan yhteistyö on ollut tärkeä osa yksikön alueellista vuorovaikutusta.

Kauppiassäätiön myöntämillä stipendeillä on tähän mennessä analysoitu mm. seuraavien toimialojen taloutta: tietojenkäsittelypalvelut, elämyspalvelut, mainos- ja markkinointipalvelut, vaate- ja kenkäkauppa, meritekninen teollisuus, automaatio, kodintekniikan liikkeet, terveydenhuoltopalvelut, metallituotteiden valmistus, sahaus, höyläys ja kyllästys, tavarankuljetus, puutarha-ala, yleinen talonrakentaminen, leipomot, tilitoimistot, moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa, vapaa-ajan liikuntapalvelut, kulttuuripalvelut, isännöinti- ja kiinteistönhuoltopalvelut, majoitusta tarjoavat sosiaalipalvelut, ravintolat, energia-ala, muoviteollisuus sekä nostokoneteollisuus.

Lisätietoja: Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön johtaja Esa Puolamäki, p. 050 576 3401, esa.puolamaki(at)utu.fi