Porin yliopistokeskukselle haetaan uutta johtajaa

Porin yliopistokeskukselle haetaan uutta johtajaa Valtioneuvosto on nimittänyt Porin yliopistokeskuksen johtajan Harri Peltoniemen Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen johtajan virkaan. Peltoniemi aloitti uudessa tehtävässään kesäkuun alussa. Porin...

Porin yliopistokeskukselle haetaan uutta johtajaa

Valtioneuvosto on nimittänyt Porin yliopistokeskuksen johtajan Harri Peltoniemen Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen johtajan virkaan. Peltoniemi aloitti uudessa tehtävässään kesäkuun alussa.

Porin yliopistokeskuksen uuden johtajan rekrytointiprosessi on käynnistynyt. Rekrytoinnista vastaa Porin yliopistokeskusta koordinoiva Tampereen teknillinen yliopisto (TTY). Uuden johtajan nimittämiseen asti yliopistokeskuksen toiminnasta vastaa yliopistokeskuksen varajohtaja, TTY:n Porin laitoksen johtaja Tarmo Lipping.

Harri Peltoniemi johti Porin yliopistokeskusta vuodesta 2008. Uudessa tehtävässään hän johtaa toukokuun alussa perustettua Kansallista koulutuksen arviointikeskusta, jonka tehtävänä on toteuttaa koulutukseen sekä opetuksen ja koulutuksen järjestäjien ja korkeakoulujen toimintaan liittyviä arviointeja. Uusi arviointikeskus syntyi Korkeakoulujen arviointineuvoston, Koulutuksen arviointineuvoston ja Opetushallituksen arviointitoimintojen yhdistymisen myötä.

Porin yliopistokeskus on 2 800 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja neljän yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö.

Lisätietoja:
Varajohtaja Tarmo Lipping, Porin yliopistokeskus, puh. 040 826 2860, tarmo.lipping(at)tut.fi