Professori, KTT Jaana Tähtisestä Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön markkinoinnin professori

Kauppatieteiden tohtori Jaana Tähtinen aloittaa vuoden 2015 alusta Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä markkinoinnin professorina ja aineen vastuuopettajana. Tähtinen on toiminut Oulun yliopistossa markkinoinnin professorina vuodesta 2002. Tähtinen...

Kauppatieteiden tohtori Jaana Tähtinen aloittaa vuoden 2015 alusta Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä markkinoinnin professorina ja aineen vastuuopettajana. Tähtinen on toiminut Oulun yliopistossa markkinoinnin professorina vuodesta 2002. Tähtinen on kotoisin Salosta ja valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta v. 1988. Kauppatieteiden tohtoriksi hän valmistui v. 2001 Oulun yliopistosta. Tähtisellä on monipuolinen työkokemus eri tehtävistä mm. Turun kaupungilta, Nokia Mobile Phonesilta, mainostoimistosta, opetustehtävistä sekä Tiedekeskus Tietomaan johtajan tehtävistä. Markkinoinnin professuuria hän on hoitanut Oulun yliopistossa vuodesta 2002 ja nimitettynä vuodesta 2007.

Tähtinen on tutkinut mm. yritysten välisiä liikesuhteita ja niiden haasteita, tunteita liikesuhteissa, yritys-/innovaatioverkostojen johtamista, yritysbrändejä ja -brändäystä, arvonluontia yrityssuhteissa ja -verkostoissa sekä mobiilimainontaa. Hän toimii aktiivisesti mm. Oulun kauppakamarin markkinointivaliokunnassa, Suomen Kulttuurirahaston kannatusyhdistyksen johtokunnassa sekä Suomen Akateemiset Naiset ry:n keskushallituksessa. Lisäksi hän on ollut aktiivinen Oulun yliopiston koulutuksen kehittämisessä sekä TEKES-tutkimushankkeissa yhdessä yrityselämän, teknisten ja humanististen tieteiden sekä kasvatustieteen tutkijoiden kanssa.

Lisätiedot:
KTT Jaana Tähtinen, p. 040 529 2062