Professori Marko Seppänen MatchINDUSTRY-tapahtuman keynote-puhujana

MatchINDUSTRY 14.-15.6.2017 Porin Isomäki Areenalla on teollisuuden tapahtumakokonaisuus, joka avaa osallistujille tehokkaasti asiakkuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia. Telakkateollisuuden tarpeisiin vuonna 2007 käynnistetty kontaktitapahtuma on...

MatchINDUSTRY 14.-15.6.2017 Porin Isomäki Areenalla on teollisuuden tapahtumakokonaisuus, joka avaa osallistujille tehokkaasti asiakkuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia. Telakkateollisuuden tarpeisiin vuonna 2007 käynnistetty kontaktitapahtuma on kehittynyt kaksipäiväiseksi tapahtumakokonaisuudeksi, joka kokoaa vuosittain yhteen kymmeniä pääpartneriyrityksiä sekä satoja alihankkija-, toimittaja-, teknologia- ja asiantuntijayrityksiä eri toimialoilta.

MatchINDUSTRY-tapahtuman käynnistävä MI17 LAB Event tarjoaa näkökulmia teollisuuden uudistumiseen ja digitalisaatioon innovaatiohaastekilpailujen sekä huippuasiantuntijoiden keynote-puheenvuorojen muodossa. Tilaisuuden keynote-puheenvuoroista vastaavat digitalisaation asiantuntijat, toimitusjohtaja Esko Kilpi sekä professori Marko Seppänen, jotka tuovat näkökulmia digitalisaation teollisuudelle asettamiin uudistumistarpeisiin.

Esko Kilpi on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia digitaalisen työn asiantuntijoita. Hän toimii tutkijana, kouluttajana ja liikkeenjohdon neuvonantajana tietotyön ja digitaalisen transformaation alueilla. Hänen erityisinä mielenkiinnon kohteinaan ovat viime vuosina olleet luovan työn johtamiseen ja tietotyön tuottavuuteen liittyvät kysymykset.

Marko Seppäsen työ Tampereen teknillisen yliopiston teollisuustalouden professorina tarjoaa näköalapaikan digitalisaation tutkimiseen teollisissa liiketoimintaympäristöissä. Hän ennakoi, että olemassa olevat liiketoimintamallit murtuvat, kun teollinen internet ja alustatalous jakavat teollisuuden pelikenttää voittajiin ja häviäjiin. Muutos avaa suomalaiselle teollisuudelle loistavia tulevaisuuden polkuja, mikäli vain osaamme tarttua niihin ripeästi.

Rekisteröidy tapahtumaan 5.6.2017 mennessä.

Lisätietoja:
http://www.matchindustry.fi/
MI17 Contact Event: Kaisu Rågell, kaisu.ragell@prizz.fi,+358 44 710 5349
MI17 LAB Event: Mikko Kotiranta, mikko.kotiranta@prizz.fi, +358 44 710 5451