Puuvillan pihatyöt jatkuvat läpi kesän

Puuvillan pihatyöt jatkuvat läpi kesän

Puuvillakorttelin pihatyöt etenevät aikataulussa. Yliopistokeskuksen ja kauppakeskuksen välisellä torialueella sekä rakennusten seinustoilla (Alueet B ja D) aloitetaan ensi viikolla (2.6. alkaen) betonikiveys- ja asfaltointityöt.
 
Ajoneuvoliikenne Siltapuistokadun puolelta Puuvillan alueelle on edelleen kielletty. Kunnostustöiden jälkeen torialue vapautuu pysäköinnille heinäkuun alkupuolella (arvioidusti 7.7. alkaen). Myös huoltoliikenne tapahtuu toistaiseksi Pumpulikadun kautta.
 
Vanhan öljysäiliön purku on jo käynnissä (Alue E). Ennen purkutöitä säiliö on huolellisesti puhdistettu, joten materiaalien käsittelystä ei aiheudu lähialueelle haittaa. Purkutyön aikanakin varmistetaan turvallinen kävelyreitti P2-pysäköintialueelta lähikiinteistöihin.
 
Jo nyt on hyvä varautua Puuvillan laajimman pysäköintialueen (P1) asfaltointitöihin, jotka käynnistyvät heinäkuun alkupuolella. Aikataulu tarkentuu kesäkuun loppuun mennessä.


Lisää väliaikaista pysäköintitilaa

Siltapuistokadun itäpuolelta, Porin Kristillisen koulun piha-alueelta saadaan kesäkuun alusta alkaen noin 30 pysäköintipaikkaa tilapäiskäyttöön. Ajo pysäköintialueelle tapahtuu Cotton Grillin pohjoispuolelta. Pysäköinti koulun alueella on sallittu vain Puuvillan tai Yliopistokeskuksen pysäköintiluvilla.

Yliopistokeskuksen pysäköintiluvilla saa pysäköidä kaikilla Puuvillakorttelin pysäköintialueilla

Tiedotamme piha-alueiden kunnostustöistä sitä mukaa kun työt etenevät. Pahoittelemme pihatöiden aiheuttamaa häiriötä.