Ravintola Sofia nyt auki myös lauantaisin!

Kuvittele: On lauantai. Heräät aamulla ja nälkä kurnii vatsassa. Pöydällä on edellisillan pizzan reunat. Jääkaappi ei anna parastaan. Kokkailu ei houkuttele, eikä makaronit ja ketsuppi muutenkaan maistu. Maha murisee kovempaa ja vihaisempana, se...

Kuvittele:

On lauantai. Heräät aamulla ja nälkä kurnii vatsassa. Pöydällä on edellisillan pizzan reunat. Jääkaappi ei anna parastaan. Kokkailu ei houkuttele, eikä makaronit ja ketsuppi muutenkaan maistu. Maha murisee kovempaa ja vihaisempana, se tarvitsee ruokaa. Lisäksi mielesi tekisi päästä ihmisten ilmoille. Miten tästä selviää? 

Ei hätää, tarjolla on ratkaisu:

Vedä takki niskaan, kaverit kainaloon, opiskelijakortti taskuun ja suuntaa askeleesi yliopistokeskukselle Ravintola Sofiaan, joka on nykyään auki myös lauantaisin! Hurraa! Opiskelijahintaista lounasta tarjolla 10.30-14.30, ovet auki 9.00-15.00. Jes, jes!

Muistathan myös että voit ostaa valmiiksi ruokalippuja Sofian tiskiltä. Ravintolan henkilökunta arvostaa lippuja erityisesti ruuhka-aikoina.

 

Imagine:

It's Saturday. You wake up in the morning and you feel the emptiness in your stomach. All you have are the leftovers of a pizza from last night. You don't feel like cooking and pasta with ketchup isn't really tempting your appetite anyway. Your stomach is growling even louder, it needs food. You don't want to stay inside alone the whole day. How can you get through this?

Don't worry, there's a solution:

Get your jacket on, your studentcard and friends with you and head to the Restauran Sofia! It is now opened also on Saturdays from 9.00-15.00 and is offering student-prized lunch from 10.30-14.30. Hooray!