Riikka Korkiamäki on Vuoden tutkija, ensimmäiseksi Vuoden tiedeviestijäksi valittiin Petri Linna

Tutkijatohtori Riikka Korkiamäki Tampereen yliopiston Porin yksiköstä julistettiin Porin yliopistokeskuksen Vuoden tutkijaksi TiedeAreena-yleisötapahtuman iltajuhlassa 23.9.2016. Valinnan tehnyt tutkimuksen johtoryhmä korosti valinnassa julkaisemista,...

Tutkijatohtori Riikka Korkiamäki Tampereen yliopiston Porin yksiköstä julistettiin Porin yliopistokeskuksen Vuoden tutkijaksi TiedeAreena-yleisötapahtuman iltajuhlassa 23.9.2016. Valinnan tehnyt tutkimuksen johtoryhmä korosti valinnassa julkaisemista, aktiivista osallistumista tieteellisten yhdistysten toimintaan sekä tieteellisen tiedon uudistamista tieteellisten julkaisujen ja konferenssien välityksellä kotimaassa ja Pohjoismaissa.

Riikka Korkiamäki on väiteltyään vuonna 2013 kunnostautunut erityisesti tutkijana. Hän on myös arvostettu ja palkittu opettaja. Korkiamäen tutkimusaloja ovat sosiaalityö ja nuorisotutkimus. Arviointikaudella Korkiamäki on kirjoittanut joko itsenäisesti tai omalla vastuualueellaan kirjoittajaryhmän jäsenenä runsaasti tutkimusprojektiensa tuloksia ja tutkimusmenetelmiä esitteleviä artikkeleita. Lisäksi hän on vuodesta 2007 alkaen kuulunut jatkuvasti keskeisiin Porin yliopistokeskuksen ja Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden opetusta ja tutkimuskehittäviin työryhmiin.

Petri Linna on ensimmäinen Porin yliopistokeskuksen Vuoden tiedeviestijä

Porin yliopistokeskuksen viestintäryhmä valitsi ensimmäiseksi UCPorin Vuoden tiedeviestijäksi projektipäällikkö Petri Linnan Tampereen teknillisen yliopiston Porin laitokselta.

Valinnan perusteena oli Linnan Porin yliopistokeskuksen somekanaviin tuottama laadukas sisältö. Petri Linna on usean vuoden ajan mahdollistanut sekä Porin yliopistokeskuksen tutkijoiden että vierailijoiden luentomateriaalien ja esitysten jakamisen muun muassa YouTubessa ja Twitterissä. Lisäksi hän edesauttaa avoimen datan siirtymistä mahdollisimman monen käyttäjän ulottuville.

 

Lisätietoja:
Professori Tarmo Lipping
Tutkimuksen johtoryhmän pj, Porin yliopistokeskus
tarmo.lipping@tut.fi, gsm 040 826 2860

Koordinaattori Piritta Huhta
Viestintäryhmän pj, Porin yliopistokeskus
piritta.huhta@ucpori.fi, gsm 040 826 2889